Teknologji

Gjigandi i celulareve ‘Samsung’ tashmë ka publikuar versionin beta të Oreo për përdoruesit e telefonit Galaxy S8. Megjithatë, ky nuk është lajmi i vetëm i mirë për pajisjet Samsung, pasi sipas informacioneve më të reja edhe modeli nga viti 2015, Samsung Galaxy S6 do të bëhet me versionin e ri

Wi-Fi është padiskutim një shpikje e rëndësishme e teknologjisë, pasi ka gjetur përdorim të gjerë nga të gjithë ne për të lundruar në internet, pa e pasur nevojën për përdorimin e kabllove. Mirëpo gjithë risitë e teknologjisë kanë qenë në vite objekte diskutimi lidhur me dëmet që shkaktojnë në shëndetin

Smartphonet janë bërë një pjesë e rëndësishme e jetës sonë. Ne i përdorim ato si orë alarmi, për komunikim dhe për pagesa. Megjithatë, ka më shumë mundësi përdorimi për ta, dhe ne bëmë një listë me 17 aparate smartphone të mrekullueshëm të cilët janë shumë të dobishëm. Hidhini një sy!

Transplanti i kokës nuk është më një gjë e pamundur dhe këtë gjë e kanë pohuar së fundmi disa shkencëtarë, të cilët kanë kryer me sukses transplantimin e kokës në një kufomë dhe janë të gatshëm që një gjë të tillë ta bëjnë edhe te personat e gjallë. Kirurgu Sergio

Dihet nga të gjithë se dy gjenitë e botës së informatikës, Steve Jobs i Apple dhe Bill Gates i Microsoft, kanë paur një histori dashuri-urrejtje mes tyre. Jo gjithmonë kanë shkuar mirë. Zënkat nisën kur Microsoft shpalli daljen e versionit të parë të ëindoës në vitin 1985. Atëherë, Steve Jobs

A keni pasur ndonjëherë problem me gjetjen e një vendi dhe asgjë nuk mund t’u zgjidhte problemin tuaj atëherë përditësimi më i fundit i Google Maps është gjithçka që ju keni kërkuar. Së fundmi  Google ka nxjerrë përditësimin më të ri në të cilin dallohet qartë risia e re ku