Teknologji

Bota e televizionit tradicional po tronditet, sic u trondit dhe më pas u shemb industria diskografike për shkak të Napsterit, iTunesit, Spotify-it, Deezerit, Rhapsodyt, Beats-it dhe shërbimeve të tjerë si këta. Këtë herë, ajo që shkakton frikë është sipërmarrja e radhës e Netflix, parashikuar për fundin e këtij viti ose

Udhëtim në faqe që mund të aksesohen vetëm përmes programeve të vecantë: gjendet gjithcka, që nga droga, deri tek pedopornografia Shpërndarës droge, pedofilë, vjedhës identiteti, shitës armësh dhe ilacesh klandestinë. Dhe hacker-ë që janë të gatshëm për gjithcka. Mjafton të paguash. Ja pra, kjo është fotografia në grup e “deep

Si të arrish rezultatet më të mirë përmes rrjeteve sociale. Mes ditëve më të mira, e enjtja dhe e shtuna Zgjimi në orën 6, dhe gjëja e parë, dërgimi i një emaili. Me kafenë? Mesazhi i parë në facebook. Rrugës për në punë, një azhornim profesional i Linkedin dhe në

Pas skandalit të NSA, po shumëfishohen shërbimet që lejojnë mbrojtjen e të dhënave, mesazheve të postës elektronike dhe shkëmbimeve privatë në rrjetet socialë. Ja cilët janë dhe si funksionojnë Si Davidë të vegjël, kundër Goliathëve të mëdhenj të përgjimeve në masë, po lindin dhe zhvillohen në internet iniciativa për mbrojtjen

Vjedhja, nëse ka patur një të tillë, vlen 400 milionë dollarë. Por, problemi është se askush nuk e di mirë se ku të gjejë atë që është vjedhur. Si mund të vidhen, dhe ku i fusin, 750 mijë monedha virtuale? E sigurtë është që ka një falimentim. Ka falimentuar Mt.Gox,

Biznesmeni i madh fshihet, duke i hapur vend filantropit. Mark Zuckerberg duket tashmë si një xhaketë që mund të vishet nga të dy anët: nga njëra anë, në moshën 29 vjec, ka përbuzur detyrën e përfaqësimit të të rinjve më të pasur të botës dhe ka blerë, vetëm pak ditë