Teknologji

iPhone është një ndër telefonat më të mirë në treg, por megjithatë të gjithë përdoruesit e tyre e dinë se nuk janë edhe aq të mirë kur bëhet fjala për ruajtjen e baterisë. Më poshtë lexoni tri ide si mund ta ruani baterinë për një kohë më të gjatë: Ndalni

Lookout është një aplikacion i ri që përdor identifikimin nëpërmjet  imazhit dhe inteligjencën artificiale për të përshkruar një skenë përmes kamerës së një telefoni. Google njoftoi se aplikacioni do të prezantohet në konferencën vjetore  këtë javë. Deri tani Google thotë se ka qenë duke e testuar aplikacionin dhe se do

Ata  punuan që të na lidhnin keq pas teknologjisë, ndërsa ta duan të na ndihmojmë t’i shpëtojmë kësaj varësie, duke përdorur akomë më shumë teknologji. A është kjo një çështje biznesi apo mirëqenieje? Shqetësoheni për orët e gjata që kaloni me sytë e ngulur në ekranin e vogël të celularit

Pas surprizës që ofroi së fundmi instagrami, që eliminon komentet negative sot ka nxjerrë dhe një risi tjetër. Ata që kanë qef blerjet kanë mundësi ta bëjnë edhe online. Kompania pak ditë më parë lançoi projektin që përdoruesit mund të kryejnë blerjet e tyre pa pasur nevojë të dalin nga

Facebook prezanton shërbimin e ri për marrëdhënie të vërteta. Rrjeti social ka plane për të ndihmuar në hapjen e zemrave të përdoruesve të tij dhe për t’i ndihmuar ata të krijojnë marrëdhënie afatgjata, “jo vetëm lidhje”. CEO Mark Zuckerberg tha se opsioni  i takimit është ndërtuar për shkak të  shqetësimeve

Misioni i wikipedias është të ofrojë dije dhe informacion falas për këdo që zotëron të drejtën e hyrjes në internet. Megjithatë, kushdo që ka internet mund të rregjistrohet dhe të redaktojë faqet. Gjë që nëse keqpërdoret, rezulton në atë që klasifikohet si vandalizëm.  Ka njerëz që i shtrembërojnë faktet me