Shkurt

Arbitri më i bukur në botë. Karolina Bojar është 20 vjeçe, studion për drejtësi në Universitetin e Krakovias dhe ushtron arbitrimin për kategoritë inferiore në Poloni. Pasioni i saj është futbolli.  Konsiderohet nga shtypi ndërkombëtar si arbitri më i bukur në botë. Polakja synon një karrierë si të Bibiana Steinhaus,

Ndaj ish-ministrit Tahiri, Prokuroria e Katanias nuk ka pasur procedim penal. Këtë fakt e ka treguar vet Saimir Tahiri, i cili publikoi shkresën zyrtare të prokurorisë italiane që konfirmonte se deri më datën 23 tetor 2017, ai nuk konsiderohej person në hetim prej tyre. Por pak minuta më vonë në

Në një kohë kur politika zien nga zhvillimet, ku epiqendra e diskutimeve çështja ‘Tahiri’, ambasadori amerikan në Tiranë, Donald Lu ka zhvilluar një takim me ambasadorin e Italisë. Takimi mes dy diplomatëve është bërë në Ambasadën Italiane. Mëoshet se takimi është bërë në kuadër të publikimeve të përgjimeve të antimafias

Korrupsioni në Shqipëri ka arritur nivele alarmante”, kështu  shprehet Presidenti i Komisionit të Venecias, Gianni Buquicchio pas vizitës së tij në Tiranë. “Është një fenomen që ka përfshirë sektorë të ndryshëm, duke filluar nga drejtësia në politikë e deri te administrata publike dhe ekziston në të gjitha vendet, por në