Russell Grant Horoskopi

DASHI: Është një kohë për të hedhur dritën mbi errësirë. Në vend që të zhyteni në zhgënjim, kënaquni në momentin e tanishëm. Bëni diçka të mirë për veten, edhe nëse thjesht lexoni librin tuaj të preferuar ose shikoni një film të preferuar. Jepini vetes dhuratën e miqësisë. Premtoni të ndalni

DASHI Tërheqja në një komplot sekret do të jetë shkak për keqardhje. Mos tregoni një histori të mbuluar për një mik që është i përfshirë në aktivitete të fshehta. Shmangni thashethemet me kolegët, miqtë dhe fqinjët. Sa më të hapur jeni, aq më shumë respek do të merrni. Besimet ekstreme

Dashi Rishikimi i një plani të madh do t’ju japë qetësi mendore. Është e mundur që nuk i keni dhënë kohë vetes për të fituar një diplomë, për të përfunduar një projekt kreativ ose për të mësuar një aftësi të përparuar. Jepini vetes pak më shumë hapësirë për frymëmarrje; ju