Rretherrotull

Trupi dhe truri janë të parët që përjetojnë ndryshimin e stinëve. Ndryshimet stinore ndikojnë në ritmin biologjik të organizmit të njeriut. Ato shoqërohen me rritje të temperaturave, zgjatjen e ditës dhe ndryshimin e mënyrës së të ushqyerit. Trupit të njeriut i duhet kohë për t’u përshtatur me këto ndryshime. Kjo

Këtu në botën njerëzore nuk ka diçka të tillë si “Fund i Lumtur”. Përgjatë rrugëtimit tuaj do kuptoni që jeta jo gjithmonë të ofron atë çka ti pret, dhe ajo që ju mendoni se është e vërtetë, në disa raste nuk është e tillë. Sekreti nuk gjendet në rezistencën që

Urrejeni orët e mëngjesit apo jo gjëja më e mirë që duhet të bëni është të zgjoheni herët. Përveçse kësaj zgjimi i hershëm i bën më mirë trupit të njeriut, por për të mësuar më shumë se çfarë bëjnë njerëzit e suksesshëm që në mëngjes hidhini një sy artikullit të

Macja është një nga kafshët më të mistershme mbi tokë. Shumë vite më parë, njerëzimi i trembej atyre, madje macet tailandeze dhe egjiptiane dikur përdoreshin si qen roje për hajdutët. Murgjit përdornin macet për mbrojtje nga hajdutët që hynin me mendimin për të vjedhur nëpër tempuj. Por si reagojnë macet

Shumica e njerëzve vuajnë nga stresi dhe shpesh gjatë ditës kalojnë situata që i acarojnë. Disa prej tyre inatosen edhe prej trafikut të rënduar, motit, çështjet në shtëpi apo edhe në punë. Ekspozimi i vazhdueshëm ndaj stresit është i dëmshëm kur është fjala për shëndetin tuaj kështu që është e

Edhe pse keni dëgjuar me dhjetëra e qindra herë zotime rreth sinqeritetit, duhet ta pranoni se bota është e mbushur nga njerëz gënjeshtarë të cilët i gjeni kudo. Në kohën që jetojmë është e vështirë te dallosh njerëzit e sinqertë nga njerëzit që mbajnë maskë, por astrologjia duket se na