Ndryshe

Eugene Cernan, burri i fundit që ka vënë këmbë mbi Hënë, ka gdhendur atje inicialet e së shoqes, që sot janë të destinuara të qëndrojnë atje për mijëra vjet. Ai ia kishte premtuar dhe në fund, Eugene (Gene) Cernan e ka mbajtur vërtet fjalën: i gdhendi inicialet e së shoqes, TDC,

Me sa duket kontabandistët e drogës kanë ndër mend t’i përdorin të gjitha  metodat për ta dërguar produktin e tyre te klientët. Autoritetet në Kuvait kanë gjurmuar një pëllumb shtëpie që vinte nga Iraku, majin e vitit të kaluar. Qesharake mjaftueshëm, oficerët ia dolën ta ndalonin pëllumbin kontrabandist në tarracën

Ndonjëherë jeta tallet me ne duke na sjellë të papritura. Pastaj, sjell njerëz me kamera për të dokumentuar disfatën tonë. Shpresojmë për njerëzit në fjalë, që këto të jenë incidentet e para dhe të fundit që përjetojnë. Bright Side ka bërë një përmbledhje të  fotografive që do ju bëjnë të

Uji i nxehte konvertohet në akull shumë më shpejt se i ftohti. Mona Lisa nuk ka vetulla. Fjalia “The quick broën fox jumps over the lazy dog” përban çdo shkronjë të alfabetit anglez. Muskuli më i fortë i gjithë trupit të njeriut është gjuha. Milingonat pushojnë 8 minuta pas çdo

A keni parë ndonjëherë një mace që të duket e trishtuar? Njihuni me Luhun, macen e cila është gati të bëhet macja e ardhshme e internetit për shkak të fytyrës së saj të  trishtuar.Luhu jeton së bashku me dy mace më të vjetra , Barher dhe Bardie, në Pekin. Ato

U bë më shumë se një javë që nga publikimi i një nga skandaleve, i cili nëse vërtetohet do të mbahet mend si më i rëndi në gjithë vitet e demokracisë. Saimir Tahiri është vendosur në qendër të vëmendjes në javën e fundit, pas zbulimit të përgjimeve të një grupi