Motivuese

Të jesh grua është një sfidë që kurrë nuk bëhet e mërzitshme, kërkon guxim dhe forcë, në zemër dhe në shpirt. Çdo ditë, për gratë, është një aventurë, e cila na mbërthen dhe nganjëherë na bën të humbasim brenda rolit që shoqëria ka përcaktuar për ne: nënën, gruan, motrën, shoqen,

Mirënjohja është diçka që të gjithë duhet ta kenë, por fatkeqësisht kalojmë më shumë kohë në jetë duke u ankuar për gjithçka, pa arritur të shijojmë momentet. Më poshtë zbuloni pesë gjërat për të cilat duhet të jeni mirënjohës në jetë. Jeni gjallë Po, është e qartë por e harrojmë

U ndodh të gjithëve, që të mos i besojnë më dashurisë. Pas një pengese, një zhgënjimi ose një marrëdhënie që përfundoi keq, të gjithë menjëherë ndjehemi më të brishtë dhe të vendosur që të mos biem më në dashuri. Ne shohim me dyshim çdo lloj njohjeje të re, nga frikA

Të mësosh të presësh që jeta të ndodhë me ritmin e vet dhe të rrjedhë me të është një nga çelësat thelbësore për të jetuar në paqe, lumturi dhe besim. Megjithatë, në disa situata, mund të jetë shumë e vështirë të përmbajmë dëshirën tonë për të nxituar gjërat dhe të

Respekti, sipas përkufizimit të fjalorit, është një ndjenjë dhe sjellje, e cila tregon konsideratë për të drejtat, vlerën dhe meritat e të tjerëve. Diçka shumë e rëndësishme në çdo marrëdhënie, jo vetëm për dashurinë. Për fat të keq ndodh, megjithatë, që të kemi të bëjmë me njerëz që nuk tregojnë

LËVIZNI objektet, trupin, lëvizni mes maleve. Përqadoni njerëzit që doni. Dëgjoni fëshfërimën e gjetheve. Ndjeni dhimbjen dhe gëzimin. Besoni zërin e brendshëm. Shijoni magjinë e shoqërisë. Merrni dhe jepni dhe mos harroni mirënjohjen Po shpjegojmë më poshtë 7 fjalë magjike që duhet të adoptojmë në jetën tonë, t’i përsërisim si