Moda

Ndonjëherë mjafton një prerje ose një model i ri flokësh për t’ju bërë të ndiheni një njeri ndryshe. Por përpara se ta lini veten në duart e një parukiere, ju vlen më shumë të shihni se cili model flokësh ju shkon me formën tuaj të fytyrës. Këshillat e mëposhtme do

Flokët janë një nga gjërat më karakteristike tek njeriu dhe sidomos në pamjen e një femre prandaj ju duhet të tregoni gjithmonë kujdes për modelin e tyre. Pak më poshtë ju prezantojmë me disa nga modelet më in të momentit që do u bëjnë të dukeni 10 vite më të

Ka pak familje të tjera që mbajnë të njëjtën prevalencë të stilit global si Windsors. Gjatë viteve, Familja Mbretërore Britanike ka kontribuar në suksesin dhe pranimin e shumë markave në botën e modës, që nga ditët e hershme të mbretërimit të Elizabetës II deri tek zgjedhjet e fundit të dukeshës

Kur je një fanatik me Instagram-in, fillon dhe shikon trendet që do të zhvillohen në të ardhmen në kohë reale: Së pari, do të shihni një përsëritje të tendencës gjatë javës së modës, pas disa muajsh heshtjeje, këtë vit kemi një trend tjetër në botën e kozmetikës që ka të

Me hyrjen e muajt dhjetor hynë zyrtarisht edhe muaji i festave dhe të gjithë jemi gati që të blejmë sa më shumë dhurata për të afërmit tanë. Të shumtë janë ata të cilët gjatë këtij sezoni nuk gjejnë dot dhuratën e duhur për miqtë dhe të dashurit e tyre. Por

Kur dikush thotë fjalët “xhaketë xhins”, ndoshta direkt ju shkon mendja në  llojin klasik, me kuti me xhepa etj. Por ditët e sotme çdo gjë vjen ndryshe madje dhe xhaketat xhins. Ka kaq shumë mënyra  të tjera për të veshur xhinse në formë palltoje. Lloje dhe modele nga më të