Personazhe

Të gjthë kemi dëgjuar lajmin se Princ Harry dhe aktorja e Meghan Markle kanë bërë zyrtare fejesën e tyre. Pas ditëve të tëra thashethemesh dhe spekulimesh, Kensington Palace konfirmoi lajmin në Twitter. Ndërkohë që disa prej njerëzve ishin të zënë duke pyetur nëse do të fitonin ndonjë  ditë pushimi apo

Një kampion i paharrueshëm, një vdekje tragjike. Është e mundur që ta ketë parandjerë fundin e tij përpara përplasjes së tmerrshme, 24 vjet më parë, në autodromin e Imola? Kanë kaluar saktësisht 24 vjet nga ai 1 maj dramatik i 1994. Ditë në të cilën më shumë se 2 miliard

Stormi Daniels ka paraqitur ditën e djeshme në gjykatën e Neë York-ut  ankesën e saj. Aktorja e pornos, e cila është përfshirë në skandalin e presidentit Trump, duket se e ka paditur këtë të fundit për shpifje. Shkak për këtë është bërë një nga postimet e presidentit të SHBA-ve në

Kanadezi gjenial pa dhe kuptoi i pari sa dhe çfarë ndryshimesh do t’i sillnin mjetet e reja të komunikimit socialitetit njerëzor. Leksioni i tij i aplikohet edhe Internet & co. Drejtori aktual i McLuhan Program at Toronto University na shpjegon se pse në epokën e globalizuar dhe multikulturore çdonjëri është

Google përkujtoi këtë të martë me një doodle aktorin egjiptian Michel Demitri Chalhoub, të njohur më shumë si Omar Sharif që do të mbushte sot 86 vjeç. Omar Sharif lindi në 10 prill të 1932 në Aleksandri. Gjatë fëmijërisë ndihmoi të atin në një zdrukthtari, më vonë u diplomua në

Shtetet e Bashkuara kanë aftësinë e pabesueshme që t’i marrin elementët e tyre më radikalë e më të patrajtueshëm dhe t’i transformojnë në eunukë të butë. Procesi nis menjëherë pas vdekjes së tij. Mark Twain kujtohet gjithmonë si një tip me batutën e mprehtë në udhëtim të përjetshëm në perëndim