Kinema & TV

Ish presidenti Barack Obama do të jetë i ftuari i parë i një programi të ri intervistash të David Letterman që do të nxjerrë platforma e digjitalizuar, Netflix. Kjo hapsirë do të titullohet My Next Guest Needs No Introduction (I ftuari im i ardhshëm nuk ka nevojë për prezantim) dhe do

Nuk janë të shumtë filmat e mëdhenj për Krishtlindjen. Klima e festimeve të Krishtlindjes të jep më shumë ndjesinë e vetmisë të personazheve në fund tek filmi “The umbrellas of Cherbourg” dhe dritëzat dekorative e bëjnë akoma më të çuditshme aventurën erotike të protagonistit tek “Eyes Wide Shut” . Kur

2017 ishte viti me shumë surpriza të mëdha kinematografike, duke filluar që nga Get Out, në historinë e mrekullueshme të dashurisë në “The Shape of Water” të Guillermo del Toro-s e deri te filmat me superheroina si ‘Supersmash’ dhe  ‘Wonder Woman’. Kjo do të thotë se në 2018 duhet të

Këto janë disa nga filmat më romantikë të të gjitha kohërave. Ato janë një zgjedhje shumë e mirë për t’u parë jo vetëm gjatë ditëve të pushimeve të fundvitit, por edhe në çdo periudhë tjetër të vitit. 1) Casablanca (1942) Rick dhe Ilsa do ta kenë përherë Parisin, ndërsa ne

Fundi i vitit sjell edhe statistikat në fusha të ndryshme, se si ka kaluar 2017-ta dhe sa efikase ka qenë. “Google” liston gjithnjë preferencat e njerëzve për interesat e tyre në motorin e kërkimit. Këtë vit nuk mungoi as klasifikimi për titujt e filmave më të kërkuar në internet për

Dëshira e shumë prej nesh në festat e fundvitit është të pushojë dhe të kënaqet duke parë filma. Për këtë arsye, ne kemi shkruar një listë me pesë nga filmat më të pëlqyer për t’u parë gjatë festave të fundvitit. Listën e kemi kontrolluar më shumë se dy herë për