Kinema & TV

2017 ishte viti me shumë surpriza të mëdha kinematografike, duke filluar që nga Get Out, në historinë e mrekullueshme të dashurisë në “The Shape of Water” të Guillermo del Toro-s e deri te filmat me superheroina si ‘Supersmash’ dhe  ‘Wonder Woman’. Kjo do të thotë se në 2018 duhet të

Këto janë disa nga filmat më romantikë të të gjitha kohërave. Ato janë një zgjedhje shumë e mirë për t’u parë jo vetëm gjatë ditëve të pushimeve të fundvitit, por edhe në çdo periudhë tjetër të vitit. 1) Casablanca (1942) Rick dhe Ilsa do ta kenë përherë Parisin, ndërsa ne

Fundi i vitit sjell edhe statistikat në fusha të ndryshme, se si ka kaluar 2017-ta dhe sa efikase ka qenë. “Google” liston gjithnjë preferencat e njerëzve për interesat e tyre në motorin e kërkimit. Këtë vit nuk mungoi as klasifikimi për titujt e filmave më të kërkuar në internet për

Dëshira e shumë prej nesh në festat e fundvitit është të pushojë dhe të kënaqet duke parë filma. Për këtë arsye, ne kemi shkruar një listë me pesë nga filmat më të pëlqyer për t’u parë gjatë festave të fundvitit. Listën e kemi kontrolluar më shumë se dy herë për

Deadpool 2, Jurassic World 2 ose Një histori e Star Wars është vetëm maja e ajsbergut për titanët kinematografikë për vitin e ardhshëm. Mëposhtë po listojmë filmat më të shumëpritur për të gjithë të apasionuarit pas tyre. Ka nga të gjitha llojet, për disa duhet të pritet deri në fund

I konsideruar si një nga aktorët më të mirë të filmit Avengers Jeremy Renner ka dhënë një lajmë të mirë për të gjithë fansat e tij. Ai  postoi një fotografi në rrjetin social “Instagram”, në të cilin konfirmon rikthimin në filmin “Avengers 4”, duke paraprirë edhe kostumin e ri të