Shendeti

Ashtu siç ka njerëz, të cilët dëshpërimisht duan të dinë se si të bien në peshë, ashtu ka edhe nga ata që kërkojnë të shtojnë disa kile për t’u dukur më mirë. Mund të duket disi paradoksale, por është e vërtetë. Ka njerëz që ushqehen normalisht me të gjitha vaktet

Së paku një herë në jetën tuaj të gjithë kanë përjetuar djegie të stomakut, një shqetësim pak a shumë i zgjatur dhe tejet bezdisës. Ndjesia e djegies zakonisht ndodh në hyrjen e stomakut, në pjesën e poshtme të gjoksit. Acidet e stomakut mund të irritojnë të gjithë organizmin, sidomos me

Imuniteti është mekanizëm mbrojtës i organizmit tonë, ndërsa sjellja jonë, si dhe shprehitë mund ta dëmtojnë shumë. Mendoni mirë për veprimet tuaja të përditshme dhe zbuloni gjashtë vrasësit e qetë më të mëdhenj të imunitetit. 1. Vetmia Hulumtimet kanë treguar se si njerëzit të cilët nuk kanë jetë aktive shoqërore

Përfitimet shëndetësore të hurmave përfshijnë largimin e kapsllëkut, përmirësimin e çrregullimeve të zorrëve, përmirësimin e shëndetit të zemrës, aneminë, problemet me ereksion, diarrenë, kancerin abdominal, etj. Në fakt, përfitimet e tyre masive shëndetësore i kanë bërë hurmat një nga përbërësit më të mirë për zhvillimin e muskujve, transmeton Telegrafi. Sipas

Origjina e lashtë e pemës së qershisë është ajo aziatike, ndërsa më vonë ajo ka mbërritur edhe në Europë. Ajo ka jo vetëm vlera të larta ushqyese për organizmin tonë, por përbën edhe një arsye të fortë për të tërhequr vëmendjen tonë, sidomos gjatë periudhës së çeljes së luleve, kur

I domosdoshëm në kuzhinë, i shkëlqyer për lëkurën dhe flokët, ky agrum është një koncentrat i jashtëzakonshëm i vlerave ushqyese: i zbuloni të gjitha I verdhë si askush, aromatik, tërheqës: limoni, i cili në shumë tarraca dhe kopshte nuk mund të mungojë, është një aleat i pazëvendësueshëm për bukurinë tonë.