Shendeti

Diarreja është një sëmundje, e cila karakterizohet nga shtimi i motilitetit të zorrëve të holla dhe të trasha si pasojë e një sërë sëmundjesh, apo faktorësh të tjerë (disa medikamente, ambienti i ftohtë me marrjen e virusit të gripit etj), të cilat karakterizohen më diarre. Është një gjendje domethënëse, pasi

Misri është një produkt me shumë vlera që mund ta përdorni në gjitha vaktet e ditës suaj, pasi ka një përmbajtje të lartë në karbohidrate dhe shumë fibra, njësoj si buka ose ndryshe si gruri. 1) Është një burim i pasur i vitaminave A, B, E, thiamine dhe niasin, acid

Ju me siguri jeni në dijeni të numrit të gotave të verës që keni pirë mbrëmë.  Por, a dini ndonjë gjë rreth nivelit të presionit të gjakut tuaj në pjesë të ndryshme të ditës?   “Është shumë pak e kuptueshme nga shumica e njerëzve,” thotë  Katerin Xhener, dietologe dhe CEO

Nuk ka shumë gjëra më freskuese sesa uji, në këtë mot të nxehtë. Prapëseprapë, shumica prej nesh nuk pimë ujë mjaftueshëm në baza ditore. E duke bërë kështu, ne e dëmtojmë trupin tonë. Nëse i vëreni këto shenja tek vetja juaj, ju rekomandojmë që të pini më shumë ujë. 1.

  Lidhja aftagjatë me ankthin, i trefishon rreziqet e prekjes nga sëmundjet e zemrës.   Bëni një jetë aktive 50% e njerëzve me ankth, thonë se stërvitja ndihmon në lehtësimin e simptomave.   Reduktoni sasinë e kafeinës që merni në ditë Ajo stimulon lirimin e adrenalinës, gjë e cila mund

Sytë tregojnë çdo gjë për një person. Ata na udhëheqin drejt çdo gjëje dhe na mbajnë të sigurtë. Ata gjithashtu na shërbejnë si një monitor për tek shëndeti jonë. Ka një numër të lartë simptomash të cilat na duhet ti kushtojmë vëmendje. Nga stresi na krijohet lëvizje te syrit. Gjëra