Shendeti

Çdo njeri duhet të hajë shujtën e fundit të paktën tri-katër orë para se të flejë. Ekspertët shëndetësorë gjithmonë ua këshillojnë këtë gjë njerëzve sepse, sipas tyre, kjo e redukton rrezikun e sëmundjeve të zemrës dhe çrregullimet tjera shëndetësore. Sidoqoftë, kjo nuk mbetet më vetëm këshillë, sepse një hulumtim i

Përveç shijes, luleshtrydhet janë fruta me pak kalori, me aromë të pakrahasueshme dhe shumë të dobishme për organizmin. Zbuloni se  cilat janë përparësitë dhe  përfitimet  që luleshtrydhet i sjellin organizimit. Studiuesit kanë zbuluar se, luleshtrydhet janë një burim i pazëvendësueshëm kaliumi dhe fibrash, të domosdoshme për shëndetin. Luleshtrydhet kurojnë ulcerat

Nuk mjaftuan Islami dhe Perëndimi, e djathta dhe e majta, homo dhe heteroseksual, të pasur e të varfër. Jemi afër një përplasjeje tjetër të qytetërimeve: mes vegjetarianëve dhe mishngrënësve Nëse organizoni një barbeky, grupi i bërxollave dhe ai i sallaturinave do të ndahen në çast: “Por si ia bën të

Portokallet e kuq super antioksidantë Ekzistojnë disa lloj ushqimesh, që shërbejnë për të rikuperuar energji, pa patur frikën e shëndoshjes. Portokallet e kuqe siçiliane, furnizojnë trupin e njeriut me ujë dhe minerale, tejet të domosdoshme për prodhimin e energjisë (magnezit) dhe funksionimin e muskujve dhe nervave (kaliumi), me një sasi

Zemra juaj mund të jetë sa madhësia e një grushti, por ajo rreh 100 000 herë në ditë, 35 milionë herë në vit, duke dërguar gjak në të gjithë pjesët e trupit tuaj. Zemra siguron që gjaku të mbërrijë në cdo qelizë të trupit tuaj, duke transportuar oksigjenin dhe ushqyesit,

Miti: Qumështi ndërton një trup të fortë! Ky është një reklamim paksa i tepërt në atë përmasë sa që në trurin dhe politikat tona ushqimore, qumështi duket magjik. Departamenti Amerikan i Bujqësisë thotë se të rriturit duhet të pijnë 3 gota qumësht në ditë, kryesisht për të marrë kalciumin dhe