Lifestyle

Ne kurrë nuk duhet të pendohemi shumë në jetën tonë. Megjithatë, vjen një kohë kur kuptojmë që, ka gjëra të cilat, nëse do t’i kishim ditur më parë, mund të kishim përfituar në rini. Ndoshta këtë gjë e kuptojmë vetëm përmes përvojës dhe rritjes personale, por ndonjëherë koha kalon pa

1. Përfytyroje gjithmonë atë që do Përfytyrimi i asaj që ju dëshironi do të ndihmojë për ta shndërruar në realitet. Kujtoni çdo mëngjes se si e dëshironi ditën tuaj të jetë. Çdo natë, mendoni për ditën që sapo ka kaluar, përqëndrohuni në aspektet e mira dhe pastaj kujtojini ato. Jini

Pas një emocioni të lodhshëm, mërzia është pasoja çuditërisht e fuqishme që ndodh. Ajo është përmendur shpesh si një motiv për krimin dhe dhunën, sidomos në mesin e adoleshentëve. Një nga efektet e tjera fatkeqe të mërzisë, është nxitja që duket se u shkakton njerëzve për të  konsumuar ushqime të

Emocioni nuk është thjeshtë një fjalë e bukur. Mënyra si mendojmë dhe ndihemi prek mënyrën tonë të jetesës. Mjekësia tradicionale thotë se shëndeti është i lidhur me stilin e jetës, gjenetikën, dhe ekspozimin ndaj infeksioneve, por përpos këtyre ka edhe një lidhje të fortë midis emocioneve dhe shëndetit. Emocionet prekin

Këndo në dush. Trajto këdo që takon, ashtu si duan të të trajtojnë. Shih lindjen e Diellit të paktën një herë në vit. Kurrë mos refuzo biskotat e bëra vetë në shtëpi. Kërko ekselencën, jo perfeksionin. Mbill një pemë ditën e lindjes. Mëso tre barcaleta të pastra. Riktheji automjetet që

Sa besoni te shenjat e horoskopit? Pavarësisht skepticizmit tuaj, duhet të dini se janë shenjat e horoskopit, bazuar në ditën se kur keni, ato që përcaktojnë karakteristikat tuaja. Seksualiteti, parapëlqimet, fantazitë krijojnë situata tejet të ndërlikuara për t’i kaluar. Çdo njeri është unik dhe ka karakteristikat e veta, pikërisht kjo