Lifestyle

TRAVIS BRADBERRY Author i Inteligjenca Emocionale 2.0” Disa njerëz, pavarësisht asaj që u mungon – paratë, pamja, apo lidhjet shoqërore – gjithmonë rrezatojnë energji dhe vetëbesim. Edhe individët më skeptikë e gjejnë veten të dashuruar pas këtyre personaliteteve sharmantë. Dhe pyesin: “Cfarë kanë ata që unë nuk e kam? Cfarë

Nga Emma Young  Të marrësh pak kohë pushim, të luash, studiosh me të tjerët. Përveç teknikave klasike, ka shumë mënyra që na ndihmojnë të mësojmë diçka dhe fiksojmë atë mirë në kujtesë Edhe kur provimet e shkollës, janë një kujtim shumë i largët, etja për dije nuk zbutet ndonjëherë. Synimi

Ishte e thjeshtë në kohët e dikurshme. Supozohej që kishe vdekur, sapo zemra pushonte së rrahuri. Sot, është shumë më e vështirë të përcaktosh nëse dikush ka vdekur vërtetë Përfytyroni pak këtë skenë: një burrë lakuriq qëndron shtrirë në shtrat. Sytë i ka mbyllur, kraharori i lëviz lartë e poshtë.

Disa ushqime të cilat i konsumojmë në mënyrë të shpeshtë janë toksike dhe pak të shëndetshme në pjesë të caktuara, ose në përgatitje të caktuara. Ja ushqimet që mund të shkaktojnë intoksikacione, dhe si të shmangen surprizat e këqija Qershitë. Njëra tërheq tjetrën, është e vërtetë, por nëse ju pëlqejnë

A do të jetë një ditë e mundur, që të trajtohet katarakti dhe rikthimi i shikimit të qartë, me një solucion të vetëm? Eshtë kjo rruga e mundshme, e hapur tashmë nga një studim që ka identifikuar molekulën, e cila është në gjendje t’i rikthejë transparencën kristalinës. Për momentin, trajtimi

Që nga gjinia e të palindurve, tek pritshmëria e jetës, nga dhimbjet e kockave tek dhimbja e kokës: pesë situata, në të cilat shëndeti mund të lidhet me kushtet meteorologjike Që moti ka pasoja mbi trupin tonë, ky fakt është i njohur: mjaft të vërejmë efektet anësorë të pakënaqshëm të