Keshilla

Dashuria është e gjitha një çështje ndjenjash. Zemra nuk urdhërohet. Shkoni ku ju shpie zemra juaj, e kështu me radhë. Por a jemi të sigurt se bota e rënies në dashuri është gjithçka ndjenjë dhe instinkt? Siç pritej, shkencëtarët dhe studiuesit kanë vendosur të fusin hundën  edhe në këto çështje

Të flasim pak për përshtypjet e para. Më konkretisht, ato që gratë krijojnë mbi meshkujt kur i takojnë për herë të parë. Çfarë vënë re? 1 – Këpucët tuaja Pse ka rëndësi: Nëse sytë janë dritarja për shpirtin, këpucët janë dritarja e stilit tuaj. Vishni ato të gabuara, dhe ju

NUK BEJNE THASHETHEME Zonjat e vërteta, ato me vetëbesim të lartë nuk flasin për gratë e tjera, por flsin për ëndrrat e tyre, planet dhe aspiratat. NUK E VENE VETEN NE DYSHIM Ato nuk mendojnë kurrë përsëdyti për vendimet që marrin. Hezitimi nuk është pjesë e procesit të tyre. Zonjat

Eshtë më mirë të shohësh pas në jetën tënde dhe të thuash: “Nuk më besohet që e bëra atë gjë”, se sa “Ah, sa do të doja ta bëja atë gjë”. Të moshuarit na e thonë gjithmonë, eksperienca është mësuesi më i mirë. Por nëse nxjerr mësime për jetën pa

Jetoni në mënyrë që të ndjeheni se nuk keni lënë asgjë në tavolinë. Çfarë mendoni kur një avion me të cilin po udhëtoni, ndesh në turbullirë? Ndoshta ju luteni, ndoshta me mendje përsërisni statistikat e shkëlqyera të sigurisë të fluturimit, ose ndoshta e shpërqendroni veten duke ëndërruar me sy hapur.

Ne i kushtojmë shumë vëmendje shëndetit të flokëve tanë dhe shpenzojmë shumë para duke i bërë flokët të duken të trasha, të harlisura dhe me shkëlqyim. Megjithatë, nganjëherë mund të jetë e vështirë të kuptojmë se cilat produkte të kujdesit të flokëve janë më me vlerë për t’u blerë dhe