Keshilla

1. Ai ju dëgjon Në përgjithësi, gratë janë dëgjuese shumë më të mira se burrat. Për të qenë të sinqertë, disa njerëz kanë aftësi dëgjimi absolutisht të tmerrshme. E çuditshme është se burrat gjithmonë do të përqëndrohen me kujdes në gjërat që kanë më shumë interes. Pra, kur një njeri

Parimi i parë është: “Duhet të rrimë pranë njerëzve që na frymëzojnë me mendime pozitive”. Këta njerëz duhet të shndërrohen në udhërrëfyesit tanë shpirtërorë. Ky parim është tepër i rëndësishëm, pasi lidhet drejtpërdrejt me rutinën tonë, me faktin që jemi qenie njerëzore dhe duhet të jemi në kontakt me të

  Disa thënie për depresionin që do të të ndihmojnë pamasë, nëse je duke kaluar në momente të tilla në jetën tënde: “Të jesh në depresion do të thotë të jesh i verbër, kur të gjithë të thonë se bota është me ngjyra…”. “Ti nuk je një person i keq,

  Shpesh mund të ndodhë që e pyet veten, nëse do ta njohësh ndonjëherë dikë që do të të dojë pamasë, apo që do të kujdeset për ty në mënyrën që ti dëshiron. Nëse je duke bërë një nga 6 gjërat e mëposhtme, dije se çdokush do të distancohet nga

1.Gjeni më të mirën. Një martesë e lumtur nuk do të thotë që ke një bashkëshort të përsosur ose një martesë perfekte. Kjo thjesht do të thotë që ju keni zgjedhur të shikoni përtej papërsosmërive në të dyja aspektet. Përpiquni përherë të bini dakord me njëri tjetrin.   2.Gjeni lumturinë

Doni të zbuloni nëse jeni, apo nëse keni të bëni me një grua të pushtetshme? E dashuruar së pari me veten! Para se të jepni dashurinë tuaj, sigurohuni që doni veten tuaj më parë! Një grua që nuk e do veten, nuk e njeh veten dhe nuk di si të