Keshilla

Suksesi, paratë, udhëtimet dhe buzëqeshjet jo gjithmonë nënkuptojnë lumturi dhe maska që ne zgjedhim t’i tregojmë botës, thjesht mbulon atë që ne nuk duam ta ndajmë me të tjerët. Avicii u gjet i vdekur në qytetin e Omanit, si pasojë e mbidozës, kur disa ditë më parë ishte parë nëpër

Është zbuluar se fëmijët që rriten në familje me konflikte, pëfundojnë më vonë me probleme me ambientimin në shoqëri. Një studim i bërë në Universitetin e Nju Jorkut tregoi se fëmijët e rritur nga prindër të divorcuar, u ndikuan më tepër negativisht nga fjalët e prindërve gjatë ndarjes, se sa

Nuk është asnjëherë shumë vonë për të rifilluar nga e para. Kur u nda nga bashkëshorti i saj i dytë, pas një martese 20 vjeçare, ajo ishte 39 vjeçe. Me katër fëmijë (dy nga martesa e mëparshme), gjatë divorcit, ajo humbi gjithë pasurinë, lekët dhe të drejtën e autorit për

Ngjarja e fundit në SHBA me një djalë nëntë vjeçar, i cili vrau veten si pasojë e bullizmit, ka prekur gjithë opinionin publik. Nëna e tij, Leia Pierce, ka lënë një mesazh të thjeshtë, por me shumë vlerë për ditët e sotme: Mësoji fëmijët e tu të duan dhe të

Një mëngjes i kënaqshëm, zgjimi i butë i muskujve tanë, kujdesi për trupin dhe fytyrën dhe një listë këngësh ndërsa përgatitemi: përballimi i ditës me një marsh më shumë: mjaftojnë disa rituale të vogla Mes ziles së alarmit që bie shpejt dhe kundërkohët e përditshme që të stresojnë, të nisësh

Që nga pamja e jashtme, deri tek mënyra e komunikimit: gabimet që nuk duhet të bëni në takimin e parë, nëse kërkoni ta bëni për vete Takimi i parë gjithmonë krijon dyshime dhe pasiguri, si për ata që janë fillestarë, ashtu edhe për ata që tashmë kanë më shumë përvojë.