Keshilla

Ka shumë raste kur, nëse gjërat nuk shkojnë siç e imagjinojmë, kapemi me botën, me fatin ose me ata që na rrethojnë. E vërteta është se shpesh, ne jemi ata që pengojnë rrugën e lumturisë sonë, nëpërmjet vetë-sabotimit, duke na kthyer neve, në armikun tonë më të keq. Frika nga

Lidhja që krijohet me fëmijët tanë është aq e veçantë, saqë ne shpesh tentojmë të bëjmë gabimin që gjithmonë t’i dëshirojmë ata pranë nesh, t’i mbajmë afër, t’i mbrojmë. Problemi lind kur, megjithatë, një fëmijë rritet me bindjen se ai nuk mund të bëjë pa prindërit dhe heq dorë nga

Nga Jelena Kecmanovic Çrregullimet e ankthit, janë grupi më i zakonshëm i çrregullimeve psikologjike. Rreth 19 për qind e popullsisë amerikane, vuan çdo vit nga një çrregullim ankthi, dhe 31për qind gjatë jetës së tyre. Këto shifra, janë edhe më të larta për gratë dhe adoleshentët e sotëm. Edhe në

Ashtu si lëkura, flokët tanë, sidomos në verë, kanë nevojë për mbrojtje nga dielli dhe hidratim. Me ajrin e nxehte, rrezet e diellit, detin, flokët tanë thahen, dobësohen dhe prishen. Për hidratimin dhe mbrojtjen nga dielli, ekzistojnë dy maska shtëpie, të lehta për t’u bërë dhe mjaft efektive. Për maskën

Kur arrijmë lumturinë, tundimi për ta thënë fort para gjithë botës këtë arritje, është gjithmonë shumë i fortë, në fund të fundit, a nuk është ky misioni i të gjithëve? Megjithatë, meqë kemi të bëjmë me ndjenja fisnike dhe të pastra që i përkasin më së shumti brendësisë sonë, duhet

Për të tërhequr begatinë dhe bollëkun në shtëpinë tuaj ka një numër të madh të filozofive të lashta dhe besimeve popullore si Feng Shui, të cilat me këshillat e tyre përpiqen të heqin energjitë e këqija dhe të hapin derën për bollëkun dhe pozitivitetin. Ja 7 këshilla Feng Shui për