Horizonti.al

Për shekuj me radhë, alkimistët janë përpjekur ta kthejnë plumbin në ar. Prej kohe, kjo përpjekje është provuar si e pamundur, por një tjetër ëndërr, kthimi i ujit në karburant, duket se është i mundur. Shkencëtarët e një Laboratori të Marinës Detare amerikane e provuan këtë duke ngritur në ajër

Nuk po themi që keto janë njerëzit më të pafat në histori; e dimë shumë mirë që bota është e mbushur me fëmije që vdesin urie dhe me viktima nga kanceri. Por ndonjëherë bie rasti të shikosh dikë me fat aq të keq sa që mundësitë për të rastisur me

  Libri quhet Zona 51, pra ka të njëjtin emër me bazën e mistereve në shkretëtirën e Nevadës, që ekziston prej më shumë se një gjysmë shekulli, por që për SHBA, zyrtarisht nuk është. Një investigim i madh prej pothuajse katërqind faqesh që përmbledh më shumë se 100 intervista dëshmitarësh

ARTIKULL I SPONSORIZUAR Dr. Ened Kacori, mjek urolog prane Spitalit Amerikan Lexoni këtë artikull me shumë kujdes sepse mund të keni probleme me shëndetin tuaj dhe as që e dini. Mos u alarmoni, por duhet të kuptoni se shumë prej jush evitojnë në mënyrë ekstreme kontaktin me kujdesin shëndetësor duke

Në universë shumë të largët janë kopjet e përsosura të të gjithëve ne. Dhe po lexojnë këtë artikull Shumë larg prej këtu, në një galaksi që i ngjan shumë Rrugës së Qumështit, ndodhet një yll që i ngjan shumë Diellit. Dhe në planetin e tretë të këtij ylli, një lloj

Cikli: Eksperimente që do të ndryshojnë botën Kush: Divizioni i Bioshkencës hapësinore, Qendra Kërkimore Ames e NASA, Kaliforni, SHBA Ecuria: Në proces Kostoja: Nuk bëhet e ditur Imagjinoni një kapsulë inteligjente që, e futur në trupin tonë, lëshon një ilaç sapo ndien një problem klinik. Një dispozitiv i tillë mund