Mistere

Misteret e liqenit Van, më i madhi në Turqi, ende po zbulohen nga eksploruesit. Në ekspeditën e fundit u gjetën mbetjet e një kështjelle që daton pothuaj 3000 vjet. Shumë qytetërime janë ngritur përreth liqenit që dikur quhej deti i madh dhe që besohej se fshihte shumë sekrete. “Këto të

Gjatë muajve të fundit, ne kemi dëgjuar shumë  histori rreth njerëzve që pretendojnë se kanë udhëtuar në  kohë. Dhe, ndërkohë që shumë prej nesh shpesh tregohemi  skeptikë,  të tjerë i besojnë ata. Nëse ju jeni besimtarë ose skeptikë ndaj këtyre çështjeve, kjo histori e këtij djaloshi do ju bëjë të

Dihet që në të ardhmen të gjithë do përballemi me këtë përfundim, por se çfarë ndodhë pas vdekjes dhe si e përjeton një njeri mbetet e panjohur. Megjithatë, ata që mund të na japin një informacion më shumë rreth ndjesisë së të qenurit i vdekur janë njerëz që kanë shpëtuar

Një djalë rus i cilësuar si gjeni beson se ai kishte një jetë të mëparshme në Mars dhe prindërit e tij i besojnë këtij fakti. Rasti i çuditshëm i Boris Kipriyanoviç, tani i moshës 20 vjeçare, vazhdon të shqetësojë ekspertë. Ai së pari erdhi në vëmendje të teoricienëve të konspiracionit dhe

A po zgjidhet një mister mijëravjeçar? Piramida e Madhe e Gizës ka dekoruar Egjiptin për më shumë se 4,500 vjet. E ndërtuar gjatë sundimit të Faraonit Khufu, monumenti ishte një testament i madhështisë arkitektonike. Për shekuj me rradhë, arkeologët janë magjepsur në dhomën e Mbretit, të Mbretëreshës, dhe në Galerinë

Së fundmi arkeologët kanë  zbuluar një korridori misterioz i cili është diku tek 4.000 vjet i vjetër  tek Piramida e Madhe e sekreteve të Gizës. Ai përshkruhet  si një “zbrazëti e thellë”, kalimi është të paktën rreth 100 metra i gjatë dhe deri në 230 metra mbi tokë, por eksploruesit