Enigma

Mënyra se si ne i perceptojmë të tjerët dhe reagojmë ndaj tyre, mund të jetë e trashëguar Nga Guy Winch Ph.D “Psychology Today” Një studim i kohëve të fundit, shqyrtoi rolin e gjenetikës mbi mënyrën se si ne e përjetojmë vetminë, izolimin social dhe depresionin. Hulumtuesit përdorën të dhënat e

Spiunia më seksi e historisë vdiq me pushkatim në vitin 1917. Por arriti që të joshë deri edhe ekzekutorët e saj Ishte agimi i 15 tetorit 1917 dhe në Paris kishte ndoshta mjegull, kur ushtarët e skuadrës së pushkatimit u reshtuan për të kryer dënimin me vdekje të Margaretha Geertruida

Mëngjesin e 2 gushtit 1947 ngrihej nga Buenos Airesi avioni katërmotorësh Lancastrian Star Dust, një avion civil i kompanisë British South American Airëays që mbulonte rrugën Londra-Santiago de Chile. Në bord kishte pesë pjesëtarë ekuipazhi dhe gjashtë pasagjerë. Fluturimi vazhdonte rregullisht, dhe pas më shumë se tre orësh, një mesazh

Atëherë kur Anglia u pushtua prej disqeve fluturues Mëngjesin e 4 shtatorit 1967, anglezët patën një zgjim të shëmtuar: u ngritën në mëngjes të bindur se po pushtoheshin prej jashtëtokësorëve. Mes Clevedonit, një qytezë pranë Bristolit dhe ishullit të Sheppeyt, përgjatë një vije imagjinare të përsosur dhe në një distancë

Në verën e vitit 1942, mes banorëve të Pascagoulas (Mississipi) u përhap paniku. Një person i panjohur futej natën në dhomat e gjumit dhe u priste flokët personave që ndodheshin aty. Rasti i parë u regjistrua në fillim të qershorit, në dëm të dy vajzave që flinin të qeta në

Ka një lajm të mirë për gjithë shkencëtarët e botës! Filozofitë Spirituale Lindore janë të lidhëshme me shkencën moderne, dhe jo vetëm kaq, ato mund të ndihmojnë Shkencën dhe Shpirtin që të lidhen në mënyra, të cilat nuk janë menduar asnjëherë të mundshme. Ja një prej Spiritualizmave më të vjetër