Video

I ka shkuar dëm përpjekja për vetëvrasje një 27 vjecari. Ai ka dashur t’i japë fund jetës duke u hedhur në një kafaz tigrash, por nuk ia ka dalë pasi këta të fundit nuk janë shfaqur të interesuar për ta ngrënë. 27-vjeçari Yang Jinhai që është hedhur në kafazin e

Është zbuluar se si, me kë dhe kur ish presidenti amerikan, Bill Clinton, kishte deklaruar se ai kishte mundësi ta vriste Osama Bin Ladenin, por nuk e bëri këtë. Është interesant fakti se vetëm pak orë para se aeroplani i parë të godiste Qendrën Botërore, ish presidenti amerikan u kishte

Në Tunizi, një liqen është shfaqur krejt papritur në mes të shkretëtirës në jug të këtij vendi. Ai është shfaqur në një zonë rreth 25 kilometra nga qyteti i Gafsas, në një vend në të cilin mbizotëronte thatësira. Liqeni i zbuluar nga disa barinj, u quajt mrekulli për banorët të

Një sorrë gjeti një shpëtimtar të pazakontë tek një ari i përhimë, kur përfundoi në një pellg në kopshtin zoologjik ku qëndron Ariu. Zogu kish rënë në ujë dhe ishte duke u mbytur, kur ariu e a në gjendje të vështirë dhe e nxorri nga uji. Skena e jashtëzakonshme prej

Duke qenë se jeta mbi Tokë është shumë e trazuar këto kohë, mendojmë se mund të na hyjë në punë pak bukuri jashtëtokësore. Në fillim të muajit korrik, një artist japonez u bë bashkë me kompaninë J.P.Aerospace dhe lëshoi një pemë bonsai si dhe një buqetë me më shumë se

Se për dikë nuk mjaftojnë shenjat e paralajmërimit na tregon ky incident që ka ndodhur në kopshtin zoologjik në Brazil. Derisa ishte në shëtitje me të atin, djaloshi kërkoi që të kaloi telat mbrojtës dhe të afrohet për të prekur tigrin. Pasi i ati ‘nuk ja prishi’ djaloshi kaloi ndalesën