Video

Ndonëse qytetërimi i tyre ka rënë, në shumë zona rurale të Meksikës dhe Guatemalës, vazhdon të ruhet gjuha dhe kultura e Majave. Në fakt aktualisht janë ende rreth 7 miliona Maja që jetojnë në, dhe përreth gadishullit Jukatan. Majat parakolumbianë shpesh herë përpiqeshin të “rrisnin” tiparet fizike të fëmijëve. Nënat

Të gjithë lexojmë shpesh herë për karakteristikat e ndryshme pozitive që lidhen me shenjën tuaj të Zodiakut, por ka edhe një anë të errët, që përmendet më pak. Zbuloni tuajën në videon e mëposhtme!

Jo vetëm Leo Mesi. Në këtë video shfaqen disa prej lëvizjeve mashtruese më të bukura në futboll.

Video e mëposhtme është një përshkrim i fuqisë ushtarake të Shteteve të Bashkuara dhe planeve të Amerikës për periudhën 2017-2022. A do të vazhdojë të ruajë parësinë në një glob gjithnjë e më të ndërlikuar, dhe ku po shtohen kandidatët për dominim?

Entuziastët e astronomisë kanë patur arsye të festojnë dje. Ngjarja qiellore e radhës ka qenë “Hëna e dëborës”, ose eklipsi hënor, që këtë herë është shoqëruar edhe me shfaqjen e kometës së gjelbër. E ndërkohë që për të parë këtë të fundit është dashur të përdoret teleskopi, për eklipsin e

Asnjë njeri nuk ka vënë këmbë në sipërfaqen e Hënës, që kur astronauti i NASA-s, Eugene Cernan u kthye në modulin Challenger, si pjesë e misionit Apollo 17, në vitin 1972. Tani, pas më shumë se katër dekadash pasivitet, interesi për dërgimin e njerëzve përsëri në Hënë është ringjallur. Po