Video

Magji e zezë? Ekstazë kolektive? Jo, Vudu ka më shumë të bëjë me fenë katolike se sa me yshtjet. Dhe në vend të zombie-ve, preferon ëngjëjt. Ja disa të dhëna, më thellësisht, mbi Vudutë Zombie? Kukulla? Magji e zezë? Asnjë nga këto. Vudu, më shumë se sa me magji dhe

Emri “Iluminati” gjithmonë shkakton një kuriozitet të madh për të gjithë. Misteri i kësaj shoqerie sekrete është aq interesant dhe mistik sa mund ta gjesh veten më së miri duke lexuar për orë të tëra informacione të rëndomta që gjenden në internet. Një djalë ka realizuar një dokumentar të shkurtër

Shoqatat që bëjnë thirrje për të mbrojtur të drejtat e kafshëve kanë nxjerrë pamje filmike që tregojnë pamjet e një pande gjigande femër, teksa çjerr muret dhe godet fort derën e kafazit pasi e kanë ndarë nga këlyshi i saj në një kopsht zoologjik. Pamjet janë marrë në Kopshtin Zoologjik

Planet e një personi për të bërë fotografi madhështore me Land Roverin e tij në plazh, pranë Oqeanit Atlantik, nuk dolën si e priste. Kur shoferi doli nga makina e tij në Island Beach State Park në Nju Xhersi, mjeti nisi të fundoset me shpejtësi, pasi erdhi batica. Policia iu

Ky është momenti i tmerrshëm kur një çiklist pothuajse shtypet nga makina, pasi përplaset në derën e sapohapur tënjë furgoni bardhë. Pamjet e frikshme tregojnë një person që ecën me biçikletë nëpër Islington, në veri të Londrës, gjatë orëve të pikut të trafikut, kur një automobilist hap derën. Lëvizja e

Nga Aristoteli tek Edingtoni, nga Galileo Galilei tek Isak Njutoni dhe Albert Ajnshtaini, ndiqni në videon më poshtë, pesë mendimtarët që kanë vënë nga një gur të rëndësishëm në themelet e njohurive tona për forcën e gravitetit.