Video

Mos i humbni këto pamje fantastike. Dy luanë në Afrikë, në një përleshje epike, që do të vendosë se cili do të jetë ai që do të çiftohet me luaneshën. Njëri humbet dhe përfundon me hundë të gjakosur. Duke përcaktuar kështu se kush është mbreti, ndërkohë që luaneshat përpiqen edhe

Thënia e vjetër në boks, “Ti je aq i mirë sa dyluftimi yt i fundit”, është më se e vërtetë, sidomos për këta luanë. Në këtë video, një luan “gladiator” veteran lufton kundër tre luanëve të rinj të ardhur rishtaz, për të mbrojtur territorin e tij, luaneshën e tij, si

“Haboob” është një stuhi e fortë rëre e zakonshme në shkretëtirën e Saharasë dhe Gadishullin Arabik. Pamjet në videon e mëposhtme tregojnë stuhinë më të fundit që ka goditur kryeqytetin e Sudanit. Me të vërtetë të frikshme.

Magji e zezë? Ekstazë kolektive? Jo, Vudu ka më shumë të bëjë me fenë katolike se sa me yshtjet. Dhe në vend të zombie-ve, preferon ëngjëjt. Ja disa të dhëna, më thellësisht, mbi Vudutë Zombie? Kukulla? Magji e zezë? Asnjë nga këto. Vudu, më shumë se sa me magji dhe

Emri “Iluminati” gjithmonë shkakton një kuriozitet të madh për të gjithë. Misteri i kësaj shoqerie sekrete është aq interesant dhe mistik sa mund ta gjesh veten më së miri duke lexuar për orë të tëra informacione të rëndomta që gjenden në internet. Një djalë ka realizuar një dokumentar të shkurtër

Shoqatat që bëjnë thirrje për të mbrojtur të drejtat e kafshëve kanë nxjerrë pamje filmike që tregojnë pamjet e një pande gjigande femër, teksa çjerr muret dhe godet fort derën e kafazit pasi e kanë ndarë nga këlyshi i saj në një kopsht zoologjik. Pamjet janë marrë në Kopshtin Zoologjik