Foto

Ndonëjherë, të duhet patjetër të kruhesh – në rastin e këtij elefanti, duhej kjo makinë për ta realizuar. Automjeti tip Polo dhe dy personat e tmerruar që ndodheshin brenda tij u gjendën në vendin e gabuar dhe në kohën e gabuar, teksa elefanti gjigand u ndal dhe nisi të krruajë

Daily Mirror: Cfare eshte ky qe ecen ne Hene? Foto hapesinore tregojne figuren e cuditshme ne siperfaqe

Fizikani Norris Bradbury qëndron pranë Veglës, ose pajisjes bërthamore që u krijua nga shkencëtarët për të testuar bombën atomike në Trinity Site, Alamogordo, New Mexico

Shtëpia e një peshkatari në mesin e një vendpeshkimi goditet rëndë prej Tajfunit Ramasun, teksa ky mësyu në qytetin bregdetar të Bakurit në Filipine

Portrete familjesh në vitet 1960, fëmijë me veshje tradicionale dhe Stalini në arkivol, i rrethuar nga një det me lule… një ekspozitë e re ka shfaqur eksperimentet më të hershëm në fotografinë me ngjyra në Rusi. Dhe tregon jetën atje nga vitet 1860, deri në vitet 1960 Portret i Aleksej

Dikush ishte përpjekur që të vidhte naftë nga një naftësjellës në Nigeri. DHe mori flakë. Kishte shumë trupa të djegur rreth e rrotull. Fotografia është bërë pesë minuta pas shpërthimit (Foto: Akintunde Akinleye)