Foto

Fotoja e ditës nga The Guardian Los Anxhelos, SHBA Një protestuese e veshur si Lady Liberty mban një kukull, që duket si një foshnje me ngjyrë, ndërsa demonstruesit marshojnë kundër ndarjes së fëmijëve të emigrantëve nga familjet e tyre. Fotografia: Mario Tama / Getty Images

Leonardo Di Caprio, i dashuruar pas modeles shumë të re Camilla Morrone, i shton pasurisë së tij një shtëpi të re, një villë tejet luksoze në Los Angeles me një vlerë prej 4 milionë eurosh. Leonardo Di Caprio një prej aktorëve më të paguar të Hollywood –it që ka në

Një aurora boreale në veri të Kanadasë. Këta fenomene ndodhin sepse forma e fushës magnetike të tokës, në rajonet polare, bën që atje – dhe vetëm atje – grimcat me ngarkesë që vijnë nga Dielli, të penetrojnë në atmosferën e Tokës, duke u përplasur me gazrat që i përbëjnë. Oksigjeni

Një vorbull gjigande ajri mbi fushat e Nebraskës, në qendër të SHBA. Këto fenomene, të quajtura mezociklone, shoqërohen me furtuna të dhunshme dhe erëra shumë të forta, dhe diametri i tyre mund të kalojë 15 kilometrat. Mezociklonet formohen edhe në lartësitë tonë, në prani të një fenomeni të quajtur wëind

Nuk ka dyshim se Nju Jorku ka qenë gjithmonë një qytet shumë fotozhenik, por edhe një fotograf i mirë bën që çdo cep të jetë më i bukur në foto sesa në jetën reale. Pikërisht këtë ka bërë Franck Bohbot me këtë seri imazhesh në të cilën Nju Jorku ndriçon

Grupet mafioze në Rusi nisën të përhapeshin me shpejtësi kryesisht pas rënies së Bashkimit Sovjetik. Referuar të dhënave, qyteti i Yekaterinburg- ut u bë qendra e përplasjes së gangsterëve në vitet ’90-të. Të njohur për jetën e tyre luksoze, familjet mafioze vijuan të ruajnë “traditën” edhe pas vdekjes. Ja disa prej