Galeri

Ky film i shkurtër i animuar, realizuar nga Steve Cutts, hedh një vështrim tek marrëdhënia e njeriut me botën. Problemet që video adreson mbeten sot më urgjente se kurrë.

Grupet mafioze në Rusi nisën të përhapeshin me shpejtësi kryesisht pas rënies së Bashkimit Sovjetik. Referuar të dhënave, qyteti i Yekaterinburg- ut u bë qendra e përplasjes së gangsterëve në vitet ’90-të. Të njohur për jetën e tyre luksoze, familjet mafioze vijuan të ruajnë “traditën” edhe pas vdekjes. Ja disa prej

Katolikët e Filipineve kanë një ritual të frikshëm, në vigjilie të Pashkës. Ata fshikullojnë dhe torturojnë veten deri në përgjakje, për të kërkuar falje për mëkatet. Pamjet e tmerrshme nga qyteti i Pakilit, rreth 70 km në lindje të Manilës, tregojnë njerëzit e maskuar që presin me brisk kurrizin e

Bota po ndryshon me shpejtësi dhe ne bashkë me të. Fatkeqësisht, jo të gjitha këto ndryshime janë në avantazhin tonë. Disa njerëz kanë shprehur shqetësimet e tyre se ku po shkojmë, përmes artit. Kemi përzgjedhur 22 prej ilustrimeve më pikante, që shfaqin disa prej problemeve më serioze që ndesh shoqëria

Reshjet ngjyrë portokalli të dëborës që kanë përfshirë rajone të shumta në Europën Juglindore kanë habitur së tepërmi banorët dhe turistët ditën e diel. Sipas “The Independent”, reshjet e dëborës ngjyrë portokalli kanë përfshirë Rusinë, Bullgarinë, Rumaninë dhe vende të tjera europiano-juglindore. Fotot e këtij fenomeni të rrallë natyror të

Kjo super makinë është më e shtrenjta në botë dhe jo çdo kush mund ta ketë atë. Kjo pasi makina kushton pothuajse 2 milionë dollarë. Vetëm 10 modele “Karlmann Kings” do të ndërtohen sipas prodhuesit kinez të kësaj makine të zezë, që i ngjan shumë mjetit që shohim nëpër filmat