Enciklopedike

Është e çuditshme se si sytë tanë mund të shohin përtej asaj që mund të shihet në një foto. Teste për personalitetin ka plot dhe janë të natyrave të ndryshme. Sigurisht që nuk kanë vërtetësi 100%, por arrijnë në shumicën e rasteve të tregojnë më tepër nga sa presim ne

Soda e bukës, ose siç njihet ndryshe, bikarbonati i natriumit, është një produkt i zakonshëm që thuajse është pjesë e çdo kuzhine. Është shumëpërdorimëshe, pasi mund të përdoret edhe për ushqime të ndryshme, si dhe për pastrim. Soda e bukës ka shumë efekte pozitive terapeutike për shëndetin tonë. Vlen të

Shikoje mirë foton me tre bufët. Zgjidh atë që të pëlqen më tepër dhe lexo më poshtë mesazhin për ty. Bufi 1. Ky buf të sjell mesazhin e mundësive të reja, intuitës dhe zbulimeve të reja. Në këtë moment mund të të ndodhin gjëra të rëndësishme dhe nëse je i/e

Risia e fundit përsa i përket përbërësve ushqimorë është ajo e qumështit të devesë. Sipas kërkimeve shkencore të publikuara ndër vite vlerat ushqyese të  këtij qumështi janë më të larta se ato të qumështit të lopës dhe kanë një sërë benefitesh për shëndetin. Ky produkt po fiton popullaritet në vendet

Ky është testi më i veçantë i inteligjencës që mund të gjeni nëpër faqet online. Do të të tregojmë një foto që përbën një iluzion optik, brenda së cilës gjendet e shfaqur një vajzë. Vetëm 5% e popullatës ka qenë në gjendje ta identifikojë në më pak se 10 sekonda,

Arkeologët izraelianë njoftuan zbulimin e një vule mijëvjeçare që do të konfirmojë ekzistencën e një guvernatori të Jeruzalemit që deri më tani vetëm sa ishte përmendur në Bibël. Artefakti u zbulua afër Murit të Lotëve në qytetin e shenjtë dhe përmban një shkrim në hebraisht si “I përket guvernatorit të