Dokumentare

Dashi Hëna do ju bëjë shumë më diplomatë dhe tolerantë gjatë kësaj dite. Nga ana tjetër do luftoni fort me çdo lloj forme për të arritur atje ku dëshironi. Jupiteri, planeti i lumturisë do influencojë në jetën tuaj në çift dhe do mund të shijoni një ditë plot bashkëpunim. Për

Ekuipazhet që kërkonin për avionin e zhdukur MH370 të linjës së fluturimit Malajzia, kanë zbuluar dy anije me vela tregtare të shekullit të 19-të, të cilat  përdoreshin për transportin e qymyrit. Anijet u gjetën në Maj dhe Dhjetor 2015 gjatë kërkimeve për aeroplanin e humbur, i cili u zhduk në

Në 1995, një adoleshente shkoi në një kodër me pamje të bukur, pastaj u zhduk. Pse kanë mbetur kaq shumë pyetje pa përgjigje për çështjen e Ruth Uillson? Martin Bright(gazetari): Dy vjet më parë, rastisa të takoj një ish-oficer policie, tashmë në pension, i cili më pyeti nëse e mbaja akoma

Provat shkencore tregojnë se lufta është e lidhur ngushtë me shoqërinë njerëzore. A mos jemi të destinuar të jetojmë në konflikt të përjetshëm? Por kjo do të ishte një mënyrë shumë e mangët e të parit të kësaj teorie. Edhe nëse ne jemi luftëtarë të lindur, po kështu jemi edhe

Sa i përket terrorit dhe ligësisë absolute, Jozef Stalini ishte i paarritshëm Stalini fitoi admirimin e disa demokratëve perëndimorë në fundin e jetës së tij. Sigurisht, ata nuk e dinin se sa i ligë ishte ai, por të paktën duhej të dyshonin. Falë Simon Sebag Montefiore dhe historianëve të tjerë

Wallis Simpson, Dukesha e Uindsorit, eshte nje sensacion. Per disa, gruaja e zjarrte qe joshi Eduardin VIII qe te linte fronin. Per te tjere, historia me e madhe e dashurise e shekullit 20. Nje grua dhe nje burre qe sakrifikuan gjithcka per njeri-tjetrin. Por, te fshehura diku ne nje papafingo angleze,