Botimeshqip

“Shikoje kokainën, do të shohësh pluhur, shiko përmes kokainës e do të shohësh botën” Të shkruash për kokainën është si të jesh përdorues. Kërkon gjithnjë e më shumë informacione, dhe ato që mund të gjesh nuk të ngopin, e nuk mund të veprosh ndryshe. Je “i varur”. Edhe kur i

Një rrëfim në sfondin e ndryshimit të peizazhit politik të Afganistanit, nga vitet 1970 deri në periudhën pas 11 shtatorit 2001, “Gjuetari i Balonave” është historia e një miqësie të pazakontë dhe të ndërlikuar mes Amirit, biri i një tregtari të pasur, dhe Hasanit, biri i shërbyesit të babait të

LIBRI I PLOTË I PËRKUJDESIT PËR NËNËN DHE FËMIJËN Autori: Elizabeth Fenwick Botuesi: Aeditions Faqe: 264 Viti i botimit: 2017 Për ta bërë tuajin, klikoni KETU. “Libri i plotë i kujdesit për nënën dhe fëmijën” ishte i pari libër që ofronte udhëzime të ilustruara hap pas hapi, mbi mënyrën si

Libri: “Ngërthyer nga ti” Autor: Sylvia Day Për ta bërë tuajin, duhet të klikoni KETU “Gidioni më quan engjëllin e tij, por ai vetë është mrekullia e jetës sime. Luftëtari im i bukur, i plagosur, tejet i vendosur për të shkatërruar djajtë e jetës sime, ndërkohë që nuk pranon të përballet

Per nje seri te librave te autorit te mrekullueshem amerikan, Mark Twain, klikoni KETU. Aventurat e Mark Twain, emri i vërtetë i të cilit është Samuel Langhorne Clemens, janë të krahasueshme me ato të personazheve të librave të tij. Kur ishte i ri, ai iu bashkua aksidentalisht ushtrisë së Konfederatës