Bota

Ambasadorja amerikane në Kombet e Bashkuara, Nikki Haley, i paraqiti presidentit Donald Trump dorëheqjen nga funksioni i saj. Sekretarja e shtypit në Shtëpinë e Bardhë, Sarah Sanders, bëri të ditur se “Presidenti Trump dhe Ambasadorja Nikki Haley do të takohen në Zyrën Ovale në orën 10:30. Ky takim do të

Presidenti Donald Trump duket ka vendosur që vetëm në pak vite si president i SHBA-ve, të përsërisë të gjitha skandalet që ka pasur Uashingtoni në 50 vitet e fundit, që nga Uotergejt, seancat dëgjimore të Clarence Thomas me Anita Hill, dhe deri te dështimi me uraganin Katrina. Rasti në fjalë:

Mund tё kёrkosh gjatё dhe megjithatё nuk e gjen identitetin e vёrtetё tё BE-sё. Presidenti i komisionit tё BE-sё pёr Rajonet, Karl-Heinz Lambertz, pёr DW pёrshkruan gjendjen e unionit. Deutsche Welle: Zoti Lambertz, Ju tё martёn mbani njё fjalim lidhur me gjendjen e unionit, qё duket tё jetё relativisht e

Ky është momenti kur tre djem treguan një guxim të paparë kundër një gjarpëri të madh, i cili ishte mbështjellë përreth pjesës së poshtme të trupit të qenit të tyre. Video tregon djalin më të madh që përpiqen të mbajë kokën e gjarpërit të ngulur në tokë, me atë që

Joan Phillips ka përmbushur ëndrrën e vet, që të hidhet në një kabinë që stimulon fluturimin në ajër, pikërisht në ditëlindjen e saj të 99-të. Me këtë rast, ajo tregoi se mosha nuk ishte pengesë për të që të realizonte ëndrrën e saj. “Më dukej se isha në qiellin e nëntë. Ishte e mahnitshme dhe ndjeja se

Nëse ndonjëherë ju jepet rasti ta vizitoni Kinën dhe të kaloni pranë një fshati të quajtur Daxi, atëherë duhet të jeni të kujdesshëm nëse keni ndonjë mosmarrëveshje me dikë, pasi në këtë vend pothuajse të gjithë janë mjeshtër të Kung Fusë dhe arteve tjera marciale. Nga fëmijët, pensionistët, fermerët e