Bota

Kongresi i deputetëve në Spanjë miratoi këtë të enjte dekretin që do të lejojë zhvarrosjen e eshtrave të diktatorit Francisco Franco (1892-1975) nga “Valle de los Caídos”, (Lugina e të rënëve) monument që ka urdhëruar vetë ai për ndërtim. Dekreti u miratua me shumicë votash nga qeveria socialiste e Pedro Sánchez-it,

Reforma e copyright e Bashkimit Europian, që ka marrë votën pozitive të Parlamentit Europian, lind nga konstatimi i vështirësive që has sot ruajtja e të drejtës së autorit në botën dixhitale. E drejta e autorit dhe të drejtat e lidhura me të janë të drejtat ekskluzive e pronësisë intelektuale, që

Burimi: Intellegit (2017) I favorizuar nga pozicioni gjeografik në mes të Mesdheut dhe nga organizatat kriminale e rrënjosura në territor, Gadishulli Italian është jashtëzakonisht fleksibël dhe i përgatitur për menaxhimin e trafiqeve të paligjshme, në gjendje që të ndryshojë me shpejtësi të madhe modalitetet, mjetet dhe vetë produktet e përfshira

Interneti do të bllokohet për miliona përdorues në mbarë botën më 11 tetor. Atë ditë do ndryshohet “zona e sigurisë” si proces për të rritur mbrojtjen e përdorimit të internetit. Procesi quhet “KSK Rollover” dhe shumë persona do të kenë probleme dhe do marrin mesazhe të tipit “serveri është i

Kompania ‘Apple’ ka nxjerrë ditën e sotme 3 modele të reja të gjeneratës së iPhone X. iPhone XS Max ka një ekran 16.5 centimetra. iPhone XS ka të njëjtët komponentë dhe me madhësi sa origjinali iPhone X. Ndërsa ekrani i iPhone XR është më i madh se i X-it, por

Çfarë ndryshimi: Tre vjet më parë kryeministri grek gjëmonte kundër shteteve të euros. Tani ai shfaqet i përulur dhe mirënjohës para Parlamentit Europian në Strazburg. Vetëm tre javë pasi Greqia la programim financiar evropian të shpëtimit, kryeministri ALexis Tsipras i partisë radikale të majtë “Syriza” tregon një bilanc pozitiv të