megi

megi

Melani Trump u rikthye në Shtëpinë e Bardhë këtë të shtunë nga një javë  trajtimi për veshkën e saj, mungesa e gjatë e së cilës filloi të ngrinte pyetje rreth seriozitetit të komplikacionit në këtë anolami shëndetësore. Zëdhënësja e saj, Stefani Grisham, nuk iu dha asnjë detaj rreth kësaj çështjeje

Legjenda thotë: Besohet se çdo shtëpi ka gjarpërin e vet. Ata si rëndom, janë të qetë. Ndodh që gjatësia e tyre të jetë mbi dy metra, por populli i quan “gjarpërinjtë e shtëpisë” ose “gjarpëri i shtëpisë”. Ata lëvizin apo ecin nëpër shtëpi lirisht dhe askush nuk guxon t’i ngacmojë,

Më poshtë, jepen pesë ushqime fantastike që luftojnë plakjen, të cilat mund t’i konsumoni në mëngjes. Lëngu i shegës Nëse nuk e hani shegë, provoni të konsumoni lëngun e saj. Studimet tregojnë se një gotë lëng shege në ditë mund të ndihmojnë në reduktimin e rrudhave. Shega është një antioksidant

Nëse në ëndrrën tuaj has një  kasap që ther një kafshë, ki kujdes që të mos firmosësh ndonjë dokument këto ditë. Gjithashtu, njerëzit e tu mund të gjenden në rrezik. Po pe kasap që pret dhe të shet ty mish,  do të thotë që ke për tu sjellë në mënyrë të

Një studim i ri ka zbuluar se një e treta e baktereve të shtretërve, vjen nga trupat tanë dhe mund të shkaktojë probleme shëndetësore – ndërsa foletë e shimpazeve janë shumë më të pastra. Krevati jot i bardhë mund të jetë, në fakt, më pak higjenik sesa foleja e kësaj

Elena Ferrante për The Guardian Cigaret, alkoli apo kokaina e bëjnë përdoruesin të mendojë se kështu është më afër realitetit, dhe të qenit afër reales është pikësynimi i çdo shkrimtari. Varësia e vetme me të cilën jam familjare, është duhani: Unë fillova ta pi atë që kur isha 12 vjeç.