fabiagastra

fabiagastra

Qyteti më i populluar i Emirateve të Bashkuara Arabe ka kohë që nuk varet më vetëm nga të ardhurat e naftës dhe sot është një nga zonat urbane globale që operon si një pol tregjesh dhe lidhjesh ajrore, që tërheq miliona turistë. Gjatë dekadës së fundit ka tërhequr vëmendjen e

Emiratet kanë vendosur të krijojnë klasin më ekskluziv të tregut ajror. Ata kontraktuan Mercedes-Benz që dizenjoi sediljet e inspiruara nga modeli Class S. Materialet, teknologjia dhe rehatia që do të kenë aeroplanët e ardhshëm Boeing 777, të cilët do të hidhen në tregun ajror do të jenë shumë të ngjashëm

Teleskopi Spitzer i administrimit kombëtar të aeronautikës dhe hapsirës (NASA) zbuloi një trup yjor në Udhën e Qumështit. Ekspertët nuk e dinë akoma nëse bëhet fjalë për një planet, pasi është shumë i madh, apo nëse është një yll xhuxh, por ka njës strukturë të ndryshme. Ky trup gjendet në

A i nevojitet ndokujt një punëtor fushe? Po pres oferta, – thërret një tregtar. S’kalon shumë dhe një nigerian i dorëzohet një pronari të ri, i cili është i interesuar në blerjen e një njeriu të fortë për punë në fusha. Kjo skenë përsëritet përditë në Libi, pak kilometra nga

Monedha bolivar e Venezuelës vazhdon rënien e saj të përshpejtuar përballë dollarit amerikan. Venezuelanëve i nevojiten 50.000 njësi të monedhës së tyre për të patur një dollar amerikan në tregun e zi që rregullon aktivitetet tregtare të vendit. Sipas faqes “Dollar Today” që llogarit vlerën e dollarit me atë të

Në 13 dhjetor të 1945 në qetësi në një burg gjerman të Hamelinit një “krak” njoftoi se ishte thyer qafa e Irma Grese, 22 vjeç, naziste, kriminele lufte. Në 24 janar të 1948 në qetësi në një burg gjerman të Montelupich, në Krakovë një “krak” njoftoi se ishte thyer qafa