Bota.al

Bota.al

Vjedhja, nëse ka patur një të tillë, vlen 400 milionë dollarë. Por, problemi është se askush nuk e di mirë se ku të gjejë atë që është vjedhur. Si mund të vidhen, dhe ku i fusin, 750 mijë monedha virtuale? E sigurtë është që ka një falimentim. Ka falimentuar Mt.Gox,

Filmi i regjisorit italian Paolo Sorrentino gëzon deri tani 21 çmime ndërkombëtare (mes të cilëve një golden Globe si filmi më i mirë i huaj’) dhe 24 nominime. Për natën e 2 marsit, tifozët që ky realizim ka krijuar deri tani, përfshirë dhe të nënshkruarin, urojnë çmimin “Oscar”. Në një

Më shumë se sa me një kryebashkiak, ai të ngjan me mbrojtësin e fundit të një bote të tërë në rrezik. Aleksej Cjalil, 53 vjec është një biznesmen, i zgjedhur tre ditë më parë mes thirrjeve të një turme që rebelohet kundër revolucionit të Kievit. “Eshtë moment shumë serioz”, thotë.

Fareed Zakaria * Viti që kaloi, në shumë drejtime, u duk se ishte viti i Vladimir Putinit. Presidenti rus kishte konsoliduar pushtetin në vendin e tij, shtypur cdo opozitë të mundshme, nuk lejoi rrëzimin e aleatit të tij në Siri dhe ndërmjetësoi një marrëveshje për eleminimin e armëve kimike të

Thonë se fitimet i ka të reduktuar, por në Bursë është shndërruar në një kolos që vlen më shumë se sa Coca Cola. Sepse tregu e vlerëson modelin e biznesit, që ka në qendër rrokjen e shijeve dhe zakoneve të klientëve Një botues amerikan e krahason me “Kumbarin”. Një gazetë