Bota.al

Bota.al

Në rrjetet sociale dhe forumet e teorive të konspiracionit kanë filluar të qarkullojnë ide se grupi terrorist islamik i sinive- Shteti Islam i Irakut dhe Shamit që për shkurtesë ka akronimin ISIS ka lidhje me shenjën e dollarit amerikan. Bashkimi i shkronjave të ISIS krijon shenjën $. Për këtë janë

Edhe mjekësia e ka patur momentin e artë, të ngjashëm me atë të ndarjes së atomit në fizikë: aftësia për të ndarë, bashkuar dhe çliruar fuqinë e jashtëzakonshme që ndodhet tek genet dhe qelizat. Momenti i madh ka ardhur nga shkrirja e dy fushave – terapia e gjeneve dhe terapia

Disa nga lojtarët e botërorit 21014 sjellin me vete në këtë kompeticion edhe historitë e tyre të çuditshme. Ata janë njerëz të thjeshtë me një të shkuar të zakonshme, madje shumë prej tyre ndoshta nuk e kishin menduar se rrjedha e fatit do t’i kishte çuar në Kupën e Botës.

Presidentja e Brazilit, Dilma Rousseff, ishte e para, që i dha nota politike “faktorit Neymar”, pas dëmtimit të tij. “I gjithë Brazili ndjehet fitues”, shkroi ajo në një letër drejtuar kombëtares së vendit. “Ne jemi mikpritësit e Botërorit dhe kemi skuadrën më të guximshme dhe më të mirën.” Në fjalinë

30 vjet më parë, sistemi diellor ishte një vend i përgjumur. Ne kishim nëntë planetë dhe dhjetëra hëna. Por këta dukeshin si vende inertë e të vdekur – aq sa ne nuk i njihnim fare. Asnjë veprim, asnjë ndryshim. Sot, panorama nuk mund të jetë më e ndryshme. Sondat e

Në Brazil është arrestuar një zyrtar i lartë i një kompanie hoteliere të përfshirë në aktivitetet me rastin e Kupës së Botës. Arrestimi ka lidhje me hetimet që po bëhen për shitjen e paligjshme të biletave të ndeshjeve. Zyrtari Ray Whelan u arrestua dje në hotel Copacabana Palace në Rio