Bota.al

Bota.al

1.Akrepi: Në përgjithësi personat që i përkasin shenjës së akrepit janë të qetë, të drejtë dhe të drejtpërdrejtë. Nuk kanë frikë të mbrojnë idetë dhe parimet e tyre, por kur dikush u bie në qafë padrejtësisht nxjerrin thonjtë (që nuk i kanë). Është mirë të mbani larg vetes një akrep

Nga  Suzanne Nossel/ Pas përfundimit të sulmit, pretendimet e rreme se masakra e Las Vegas ishte punë e terroristëve të Shtetit Islamik ose kundërshtarëve të majtë të Donald Trump përmbytën faqet e Facebook, kërkimet në YouTube dhe lajmet. Përsëri, pamë se si të ashtuquajturat “lajme të rreme” mund të ushqejnë

Koreja e Veriut i ka një milion ushtarë aktiv, dhe për këtë zë vendin e katërt në botë sa i përket numrit të ushtarëve aktiv. Më shumë se Koreja e Veriut ka, SHBA (1.347.300), India (1.395.100) dhe Kina (2.183.000), transmeton Telegrafi. Përveç kësaj i ka edhe 5.5 milionë rezervistë. Që

Bill Klinton vihet sërish në shënjestër të akuzave për ngacmime seksuale. Mediat amerikane bëjnë të ditur se ndaj tij po përgatiten 4 akuza të veçanta. Rastet datojnë në fillim të viteve 2000, kur Klinton kishte lënë presidencën dhe ishte punësuar nga miliarderi amerikan Ron Burkle, si këshilltar për investimet e

Shams-i-Tabrizi ose Shams al-Din Mohammad ishte një dijetar i madh islam nga Persia (Irani). Ai njihet si udhëheqësi shpirtëror i dijetarit tjetër gjithashtu shumë të njohur, Rumit. Varri i Tabrizi-t është shpallur si monument kulture, i mbrojtur nga UNESCO. “Kimia e mendjes është ndryshe nga kimia e dashurisë. Mendja është e

Dashi Të humbësh një mundësi të mirë nuk është e këndshme, por tani mos e dramatizoni. Kërkoni të tjera, ndoshta edhe më të mira, kështu do të keni diçka për t’u ngushëlluar. Mos u dekurajoni përballë dyshimeve të ndokujt. Nevojitet kohë për t’ia dalë që ta bindni. Demi Pozicionimi i