Alban Gjikondi

Alban Gjikondi

Nga William J.Perry “Huffingtonpost.com” Gjatë Luftës së Ftohtë, SHBA kishte një forcë të fuqishme armësh bërthamore, me më shumë se 10.000 mbushje strategjike, të vendosura në një të ashtuquajtur treshe:raketa balistike, nëndetëset bërthamore dhe avionët bombardues të përshtatur për këtë detyrë. Edhe me vlerësimet me konservatore, ajo ishte e mjatueshëm

Të dyja palët në referendumin mbi qëndrimin apo jo në BE, janë duke u bërë thirrje votuesve të mos rrezikojnë. Kjo fushatë duhet të lehtësohet nga ndonjë rreze shprese Nga Timothy Garton Ash “The Guardian” Brexit apo Bremain? Kjo është pyetja, së cilës duhet t’i përgjigjen votuesit britanikë pas vetëm

  Gjatë vitit të kaluar lëvizjet e dhunshme ekstremiste, kanë arritur disa fitore mbresëlënëse. Shteti Islamik e ka konsoliduar kontrollin e tij mbi një pjesë të madhe të Irakut dhe të Sirisë, duke tërhequr dhjetëra mijëra të huaj, u afirmua diku tjetër dhe kryer sulmeve terroriste në Lindjen e Mesme

Çfarë duhet të kemi frikë nga Gjermania – një udhëheqëse të nxitur ideologjikisht, që në mënyrë të njëanshme po e ndryshon demografinë e kombit pa mbështetjen e publikut, apo një kundër-lëvizje të zemëruar populiste, e cila zotohet të garantojë me çdo kusht sigurinë e gjermanëve, kur qeveria nuk do? Të

(kuic në gjuhën angleze) Kuic i bazuar mbi pyetje të thjeshta. Shtypni mbi butonin “Let’s play” që ndodhet më poshtë për të filluar kuicin! [playbuzz-item url=”//www.playbuzz.com/natashag11/are-you-loyal-to-your-soul”]

Nga Rachel Farell Kur bëhesh nënë, nuk arrin të flesh aq sa duhet. Dhe ky është një fakt. Dhe kur sapo je bërë nënë për herë të parë, mbase edhe mund të bëhesh paksa si e çmendur. Pjesërisht nga mungesa e gjumit, pjesërisht ngaqë nuk ja ke idenë se çfarë