Alban Gjikondi

Alban Gjikondi

ENga Andrea Purgatori “Huffingtonpost.it” Belgjika është duke paguar një çmim shumë të lartë, për shkak të llogaritjeve të saj egoiste të neutralitetit të supozuar, përballë terrorizmit fondamentalist, i cili në dy vitet e fundit ka ndërtuar një rrjet bazash dhe militantësh, që është duke përgjakur zemrën e kryeqytetit të Evropës.

I arratisuri i fundit i celulës së Salah mund të jetë truri dhe ekzekutuesi i sulmeve “Il Giornale” Dy bombat që goditën aeroportin Zaventen në kryeqytetin belg, mund të mbajnë mbajnë autorësinë e e Naxhim Lashrauit, 24- vjeç. Ai është terroristi i fundit që ndodhet në arrati pas sulmeve në

Në pamundësi për të arritur një marrëveshje të brendshme, BE-ja ka kthyer vështrimin nga Turqia në përpjekje për zgjidhjen e krizës së refugjatëve. Por duke vepruar kështu, Evropa është duke e forcuar pozitën e Presidentit turk Erdogan, teksa ky i fundit po e shndërron vendin e tij në një autokraci

Nga David Bocking & Stefan Kaiser “Der Spiegel” Ministri gjerman i Financave, Volfgang Shojble, thotë se Evropa ka nevojë për të investuar sa më shumë para që të jetë e mundur në Lindjen e Mesme dhe Afrikën e Veriut, për të ngadalësuar valën e emigrantëve. Gjatë një interviste dhënë “Der

Nga David Bocking & Stefan Kaiser “Der Spiegel” Ministri gjerman i Financave, Volfgang Shojble, thotë se Evropa ka nevojë për të investuar sa më shumë para që të jetë e mundur në Lindjen e Mesme dhe Afrikën e Veriut, për të ngadalësuar valën e emigrantëve. Gjatë një interviste dhënë “Der

Me “Komedinë” e tij nuk u kufizua vetëm në themelimin e një gjuhe të re, por revolucionarizoi qëllimin e poezisë:me të lindi zemërata civile Nga Franco Manzoni “Corriere” Ndryshe nga të gjitha letërsitë e botës, ajo që bën përshtypje tek ajo italiane, është se kulmi u arrit shpejt në një