Alban Gjikondi

Alban Gjikondi

Gjasat e Putinit për të lëvizur drejt Balltikut dhe Evropës Qendrore mbeten tejet te larta. Nga Andrew A. Michta “Politico” Edhe pse ende u duket kundërproduktive shumë vetëve, rreziku i luftës në Europë nuk ka qenë kurrë më parë kaq i lartë, që prej fundit të Luftës së Ftohtë. As

Ngjarje e vërtetë, ndodhur në Japoni në vitin 2011 disa orë pas një tërmeti shumë të fuqishëm. Pasi tërmeti ishte “zhdukur”, ekipet e shpëtimit arritën në rrënojat e shtëpisë së një gruaje të re dhe aty përballën me trupin e saj të pajetë të mbuluar nga rrënojat. Pozicioni i trupit të