Home»ZZZFun»Zgjidh një maskë dhe zbulo kush je në të vërtetë

Zgjidh një maskë dhe zbulo kush je në të vërtetë

Maska 1

Nëse kjo është maska që keni zgjedhur, atëherë ju jeni lloji i personit që përpiqet të fshehë idetë e veta.

Shkëndijat e lëshuara nga sytë tuaj, të pasqyruara në maskë, paraqesin idenë tuaj origjinale. Keni frikë se dikush mund t’i përdorë kundër jush, t’i vjedhë ose t’i përdorë për diçka që nuk ju përket juve. Idetë dhe projektet tuaja janë gjëja më e rëndësishme që keni në jetë, si profesionalisht ashtu edhe personalisht dhe për këtë arsye përpiquni t’i bëni ato të mbeten sekrete, të paktën deri sa t’i keni realizuar ato vetë.

Maska 2

Nëse keni zgjedhur këtë maskë, do të thotë që ju jeni lloji i personit që fsheh ngrohtësinë e tij të brendshme nga të tjerët. Çfarë do të thotë saktësisht? Për të tjerët ju zakonisht shfaqni një pamje të fortë dhe të ftohtë, por ju e dini mirë që natyra juaj e vërtetë është e ngrohtë dhe miqësore, edhe nëse vendosni të mos e tregoni. Me bujarinë e madhe që keni treguar ndër vite është abuzuar nga njerëz të tjerë.

Për këtë arsye keni tendencën të fshiheni pas një maske të ftohtë, keni frikë se mirësia juaj përsëri merret si e mirëqenë.

Maska 4

Kjo maskë përfaqëson llojin e personit që përpiqet të fshehë në mënyrë aktive dhe pasive atë që mendon për të tjerët. Ne mund të themi se, nëse ju keni bërë këtë zgjedhje, ju jeni një person shumë i vëmendshëm dhe e kuptoni në mënyrë të përsosur se si është individi tjetër. Sidoqoftë, ju preferoni t’i mbani vëzhgimet tuaja brenda vetes dhe jo t’i zbuloni ato.

Pra, nëse një person ju gënjen, ju mund ta kuptoni menjëherë, por vazhdoni të bëni sikur nuk ka ndodhur asgjë, sepse pasi të keni kuptuar se me kë keni të bëni, nuk ju intereson më ky person që nuk mund të jetë i sinqertë me ju .

Maska 4

Nëse kjo është maska që keni zgjedhur, atëherë ju jeni lloji i personit që përpiqet të fshehë epshin e tij të brendshëm. Në rast se nuk e dini, epshi nuk duhet të jetë thjesht fizik, por vlen edhe për një objekt ose qëllim. Sidoqoftë, në këtë rast, nuk do të zbuloni kurrë se sa thellë jeni të fiksuar. Pse? Ju keni frikë se dëshirat tuaja mund të interpretohen keq dhe të tjerët mund t’ju gjykojnë për këtë, kështu që përpiqeni të fshihni këtë aspekt të vetes.

Maska 5

Nëse keni vënë re këtë maskë, kjo do të thotë që kurrë nuk dëshironi të zbuloni dhimbjen që ndjeni në një moment të caktuar. Edhe nëse vuani, përpiqeni ta fshihni këtë dhimbje sepse nuk doni të krijoni probleme për të tjerët dhe nuk ju pëlqen të shprehni ndjenja negative. Pse po e bëni këtë? Në thelb sepse ju mendoni se betejat tuaja emocionale janë vetëm tuajat dhe se askush nuk mund të kuptojë me të vërtetë gjërat që ju kanë ndodhur ose sa shumë keni pësuar.

Prandaj, ju duroni atë që dëgjoni dhe i buzëqeshni botës.

Maska 6

Kjo maskë e gjashtë është e përshtatshme për një person që nuk guxon kurrë t’u thotë të tjerëve se çfarë i pëlqen më shumë rreth tyre. Për ju, dashuria është thjesht thelbësore, por ajo që mbani në zemrën tuaj është menduar vetëm për njerëz të veçantë, kështu që nuk mund të deklaroni të gjithë dashurinë që ndjeni për njerëzit përreth jush, por, për fat të mirë, ju mund të bëni që t’ju kuptojnë.

ta bëni veten të kuptuar. / meb.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *