03/12/2019

Përkushtojuni rregullisht aktivitetit fizik, veçanërisht në shoqërinë e të tjerëve: është mënyra më e mirë për të kapërcyer depresionin dhe humorin e keq. Shumë studime e kanë konfirmuar: praktikimi i sporteve përmirëson shëndetin dhe vetëvlerësimin, zvogëlon ankthin dhe rrit lumturinë. Kultivoni optimizëm edhe për gjëra të vogla. Pesimistët në përgjithësi

Nga Mero Baze Nëse do të kuptosh ku ka mbërritur niveli i njerëzve publik në Shqipëri, mund të shikoni adhurimin me të cilin është mbështjellë portreti i pedagoges Luljeta Bozo, për shkak të daljeve të saj në ekran me rastin e tërmetit. Befas njerëzit duket sikur kanë zbuluar “arushën Mira”

Dashi Në mëngjes, disa probleme të vogla shëndetësore, ka kohë për të rikuperuar ritmin e duhur gjatë ditës. Ju jeni duke u larguar nga puna, ju duhet të gjeni pak kthjelltësi, pasi në muajt e fundit keni bërë shumë gjëra: tani duhet të merrni parasysh gjithashtu se si të vazhdoni.

Natyra e vërtetë e Dashit Njerëzit e Dashi duhet të ndiejnë se janë numri një për njerëzit që kanë pranë, përndryshe rrezikojnë të humbasin interesin. Nuk është një formë e pasigurisë, por është natyra e tyre e paracaktuar, kërkuese dhe konkurruese. Nëse dini të përmirësoni marrëdhëniet me një Dash, do

“Nuk është e lehtë të provosh në mënyrë eksperimentale se në çfarë mase një jetë e mbushur me stimuj mund të jetë e mirë për trurin”, thotë Stefano Cappa, profesor i neuroshkencës njohëse në Universitetin Jeta dhe Shëndeti të S. Raffaele në Milano, “por ka prova indirekte që tregojnë një

Një studim i Harvardit, që ka zgjatur 75 vjet dhe ka kushtuar 20 milion dollarë, sjell një renditje të gjërave që kanë më shumë rëndësi për të qenë të lumtur në jetë. Në krye të listës? 75 vjet dhe 20 milion dollarë, ose 16 milion Euro: kaq ka zgjatur dhe