02/12/2019

Ne duhet të gjejmë atë që na bën vërtet të lumtur dhe të investojmë më shumë kohë dhe ndjenja në këto gjëra. Sidoqoftë, nuk është gjithmonë e lehtë të identifikojmë dëshirat e vërteta brenda nesh, sepse gjithmonë jemi të rrethuar nga shumë stimuj dhe lehtësisht humbasim në ndjenja dhe nevoja

DASHI Ditë pozitive, edhe pse mund të ketë disa komplikime në punë për shkak të pozicionit të Jupiterit. Ndoshta nuk mund të përballoni më ritme të caktuara, por mos u dekurajoni, në fund të fundit gjithçka do të kthehet në favorin tuaj, thjesht duhet të jeni të durueshëm. Dashuria mirë,

Po i afrohemi fundit të vitit dhe i hapim dyert vitit të ri. Duke pritur dhe shpresuar në një të ardhme gjithmonë e më të mirë. Dëgjoje intuitën tënde dhe zgjidh një prej tre letrave. Letra nr. 1 Triumf, fati është në anën tuaj! Sukses i madh ju pret. Në

Ju duhet të zgjidhni një simbol tibetian dhe të zbuloni rezultatin tuaj. Zgjidhni atë që ju pëlqen më së shumti. Simboli i parë: Ju keni zgjedhur simbolin e fitores. Kjo do të thotë që në të ardhmen e afërt do të gjeni suksesin. Veprimet tuaja të kryera në një mënyrë

Perandorët rrallë lindin, më shpesh ata e shpallin veten të tillë. Edhe pse po ta vëresh mirë, në histori, ky vrull i egos, nga Cezari deri tek Bokassa, duke kaluar nga Napoleoni, nuk ka sjellë shumë fat. Dhe me ligjin e të kundërtës, ka edhe nga ata që lindin perandorë

DASHI Vetëm dy yje për Dashin këtë javë. Beqarët do jenë nervozë dhe debatues për shkak të disonancës së Venusit: kujdes debatet, veçanërisht me shenjat e Demit, Akrepit dhe Ujorit. Nëse, nga ana tjetër, jeni në çift, merrni parasysh mirë zgjedhjet tuaja, veçanërisht nëse ka implikime ekonomike. Sa i përket