01/12/2019

DASHI Ka pasur shumë tension gjatë fundjavës. Ndoshta kthimi në punë do të jetë një mundësi për ju që të shkarkoni stresin në punë dhe të keni më pak mendime. Të mos qenit në gjendje të merrni atë që dëshironi është një burim stresi të madh për ju. Nëse keni

Lutfi Dervishi Gjëja e fundit që ka nevojë publiku këto ditë janë tonet alarmiste, klithmat dhe shqetësimet e tepruara që vijnë përmes ekranit. Sot më shumë se kurrë në studiot televizive kërkohet qetësi, kthjelltësi, aftësi për të parë tablonë e përgjithshme dhe për të mos zmadhur gjethen deri në atë