Home»Histori»Zgjidhni një letër dhe merrni një këshillë për sonte

Zgjidhni një letër dhe merrni një këshillë për sonte

Letra e parë

Kjo letër përfaqëson lëvizjen. Nënkupton ardhjen e mundësive të reja apo edhe një personi të ri në jetën tuaj. Pranoni të renë dhe shpejtësinë me të cilën ecën jeta. Ajo tregon gjithashtu një lajm të mirë, zgjidhjen e problemeve dhe kjo është koha për të vepruar.

Letra e dytë

Kjo letër tregon që Universi komploton në favorin tuaj për realizimin e ëndrrave tuaja! Këshilltarët dhe udhëzuesit tuaj shpirtërorë janë afër, që t’ju ndihmojnë në periudha të vështira.

Kini besim dhe qëllimet tuaja do të arrihen! Por mos harroni: mos lejoni që suksesi juaj të mposhtë arsyen dhe ndjeshmërinë. Ruani shkëlqimin tuaj pa e humbur përulësinë.

Letra e tretë

Kjo letër flet për fatin, për ligjin e veprimit dhe reagimin. Ajo vë theksin në rëndësinë që të mos i nënshtroheni vështirësive, sepse nëse e bëni, nuk do të shkoni askund.

Luftoni me guxim, vendosmëri dhe shumë dashuri për ëndrrat dhe qëllimet tuaja në mënyrë që, megjithë disa vuajtje që mund të keni, ju mund t’i bëni ëndrrat tuaja të realizohen. / meb.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *