19/11/2019

Çdo person është unik në mënyrën e vet. Talentet natyrore na ndihmojnë të arrijmë qëllimet tona. A i dini pikat tuaja të forta? Zgjidhni një imazh dhe zbuloni tiparet tuaja individuale! Flutura Nr. 1 Ju jeni një person shumë i ndjeshëm. Emocionet tuaja janë forca juaj. Ju keni shumë talente

DASHI Mundohuni të keni më shumë besim tek vetja dhe tek partneri juaj: Venusi është në anën tuaj dhe dashuria mund t’ju japë kënaqësi të madhe. Eshtë koha për të rizbuluar pasionin, duke lënë pas polemikat dhe problemet e së kaluarës. Edhe në vendin e punës, gjërat fillojnë të përmirësohen,

Eshtë kudo, edhe aty ku nuk e pret. Konsumizmi është “fati” paradoksal i një njeriu, që e kaloi gjithë jetën e tij duke e luftuar Mendon për Che Guevarën dhe në mënyrë të pashmangshme të vjen në mendje ajo foto. Një shkrepje që është shndërruar në një mit dhe, me

Lulja e qershisë nuk është vetëm lulja e preferuar e shumë vajzave, por edhe një simbol i nuses.  Zgjidhni një nga lulet e qershisë dhe mësoni diçka interesante për veten dhe mënyrën tuaj të të dashuruarit. Lulja A: Ju jeni një person romantik që është gjithmonë i sinqertë në ndjenjat

DASHI Problemet personale ju shkaktojnë dhimbje koke dhe lodhje.  Ajo që komplikon marrëdhëniet me partnerin është një “forcë” e jashtme dhe ju duhet t’i kushtoni vëmendje reagimeve tuaja për çdo surprizë, duke u përqëndruar në ato që keni dhe ato që dëshironi, me qëllim që të përballeni me situatën me

Këto janë tre shenjat më me fat për ditën e sotme: Venusi është ende i favorshëm.  Nëse ka pasur disa momente të sikletshme gjatë orëve të fundit, mund të themi se tani faqja e dashurisë do të shkruhet me gërma të kuqe të zjarrta!  Ndërsa për sa i përket ngjarjeve